Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: VfL Asiago Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8155
Slegar Wanderers FC Kissenbrück
Boh Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fahrig is nu in balbezit. Karišić onderschept slim de pass. Karišić met een sublieme pass. Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošotin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 1:0

3e minuut.
Kołodziejek passt de bal met de wreef. Karišić heeft problemen om de bal te vangen. Karišić passt de bal in één keer door. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 2:0

5e minuut.
Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek passt de bal zonder na te denken. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić schiet op doel. Ahring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 3:0

8e minuut.
Kailus rent richting de bal. Saarsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Bošotin heeft problemen om de bal te vangen. Bošotin haalt uit met een fantastische trap. Schindler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karišić rent richting de bal. Karišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 4:0

8e minuut.
Körnner met een sublieme pass. Klungelig pakt Alberti de bal. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ahring maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 5:0

10e minuut.
Ranwig rent richting de bal. Ranwig geeft de bal voor. Kołodziejek kopt de bal weg. Karišić rent richting de bal. Karišić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Jackel kopt de bal weg. Saarsepp speelt de bal door. Karišić heeft problemen om de bal te vangen. Bošotin rent richting de bal. Bošotin draait met de bal, schiet en ... Ahring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schindler heeft problemen om de bal te vangen. Tebsmann is nu in balbezit. Karišić verovert de bal door een tackle van achteren. Karišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 6:0

14e minuut.
Karišić haalt uit met een fantastische trap. Ranwig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oberreiter speelt de bal door. Kołodziejek geeft een lange en hoge pass. Karišić krijgt zijn hoofd ertegen. Ahring bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kercher probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek probeert naar een medespeler te passen. Karišić rent richting de bal. Karišić haalt uit met een fantastische trap. Ahring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 7:0

21e minuut.
Bošotin geeft de bal voor. Tebsmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 8:0

23e minuut.
Klungelig pakt Tebsmann de bal. Fahrig is nu in balbezit. Karišić onderschept slim de pass. Karišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 9:0

29e minuut.
Kailus is nu in balbezit. Saarsepp probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek speelt de bal door. Karišić heeft problemen om de bal te vangen. Karišić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bošotin rent richting de bal. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev geeft de bal voor. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bogdasz probeert naar een medespeler te passen. Stoinev rent richting de bal. Stoinev passt de bal zonder na te denken. Bošotin rent richting de bal. Bošotin schiet op doel. Ahring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Karišić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 10:0

37e minuut.
Bogdasz geeft de bal voor. Ranwig kopt de bal weg. Kołodziejek heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejek geeft een lange en hoge pass. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 11:0

39e minuut.
Stoinev rent richting de bal. Stoinev geeft de bal voor. Daar is Fahrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bošotin geeft een lange en hoge pass. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek met een sublieme pass. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 24%, FC Kissenbrück 76%.
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 12:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoinev met een snelle inworp. Saarsepp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošotin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Saarsepp rent richting de bal. Daar is Saarsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karišić rent richting de bal. Karišić schiet op doel. Ahring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 13:0

49e minuut.
Körnner met een sublieme pass. Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karišić is nu in balbezit. Karišić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bošotin met een sublieme pass. Fahrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarsepp onderschept slim de pass. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Schindler met een harde bal richting middenveld. Oberreiter kopt de bal weg. Klungelig pakt Karišić de bal. Karišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 14:0

54e minuut.
Ranwig geeft een lange en hoge pass. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev passt de bal in één keer door. Karišić is nu in balbezit. Karišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Bošotin de bal. Bošotin geeft de bal voor. Ranwig probeert de bal aan de voet te houden. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 15:0

57e minuut.
Karišić rent richting de bal. Karišić passt de bal zonder na te denken. Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošotin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kołodziejek heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejek speelt de bal door. Ranwig is nu in balbezit. Karišić onderschept slim de pass. Karišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 16:0

60e minuut.
Saarsepp passt de bal zonder na te denken. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev passt de bal zonder na te denken. Bošotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošotin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 17:0

61e minuut.
Daar is Körnner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošotin verovert de bal door een tackle van achteren. Bošotin passt de bal met de wreef. Karišić is nu in balbezit. Karišić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Favaloro geeft een hoge lob. Bošotin kopt de bal weg. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 18:0

69e minuut.
Saarsepp geeft een lange en hoge pass. Bošotin heeft problemen om de bal te vangen. Bošotin passt de bal zonder na te denken. Karišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karišić draait met de bal, schiet en ... Ahring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 19:0

69e minuut.
Alberti met een sublieme pass. Körnner heeft problemen om de bal te vangen. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Karišić passt de bal met de wreef. Daar is Kołodziejek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejek passt de bal in één keer door. Saarsepp geeft de bal voor. Bošotin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 20:0

73e minuut.
Oberreiter geeft de bal voor. Karišić is nu in balbezit. Karišić passt de bal zonder na te denken. Bošotin heeft problemen om de bal te vangen. Bošotin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 21:0

74e minuut.
Jackel is nu in balbezit. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev geeft een lange en hoge pass. Bošotin is nu in balbezit. Bošotin schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Gastiger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberreiter geeft de bal voor. Bošotin rent richting de bal. Bošotin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kercher passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek speelt de bal door. Stoinev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bošotin de bal. Bošotin draait met de bal, schiet en ... Ahring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Karišić probeert de bal met de borst te controleren. Schindler rent richting de bal. Schindler geeft een hoge lob. Tebsmann probeert de bal aan de voet te houden. Kołodziejek kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stoinev rent richting de bal. Stoinev speelt de bal door. Schindler is nu in balbezit. Bošotin verovert de bal door een tackle van achteren. Bošotin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ahring met een harde bal richting middenveld. Saarsepp kopt de bal weg. Karišić is nu in balbezit. Karišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gastiger onderschept slim de pass. Gastiger speelt de bal door. Karišić rent richting de bal. Karišić draait met de bal, schiet en ... Ahring probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Saarsepp passt de bal in één keer door. Daar is Bošotin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošotin met een sublieme pass. Karišić is nu in balbezit. Karišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 16%, FC Kissenbrück 84%.
Slegar Wanderers - FC Kissenbrück 21:0