Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kugelbake Chelsea Football Club
352 Tactiek komp-
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 40.4
good Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen weak


5e minuut.
Zirojević geeft een hoge lob. Burman kan de bal niet met de borst controleren. Faivre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Cambier is nu in balbezit. Vecchia rent richting de bal. Vecchia geeft een lange en hoge pass. Nossek rent richting de bal. Nossek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Porobić rent richting de bal. Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Maddalena speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:1

40e minuut.
Marheineke geeft een lange en hoge pass. Varlot geeft een lange en hoge pass. Ağayarzadə heeft problemen om de bal te vangen. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 44%, Chelsea Football Club 56%.
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:1

48e minuut.
Nossek kopt de bal weg. Jochheim rent richting de bal. Maddalena geeft de bal voor. Nossek is nu in balbezit. Nossek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:2

52e minuut.
Vecchia passt de bal in één keer door. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Faivre begaat een overtreding. Faivre krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ağayarzadə geeft een hoge lob. Faivre kopt de bal weg. Fahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Faivre de bal. Faivre passt de bal met de wreef. Ðogo geeft de bal voor. Sułowski rent richting de bal. Sułowski draait met de bal, schiet en ... Fajardo bokst de bal weg.

72e minuut.
Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke geeft de bal voor. Cornelius kopt de bal weg. Nossek rent richting de bal. Nossek schiet op doel. Tellechéa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:3

76e minuut.
Marheineke geeft de bal voor. Porobić kopt de bal weg. Nossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossek haalt uit met een fantastische trap. Tellechéa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:4

86e minuut.
Nossek is nu in balbezit. Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 44%, Chelsea Football Club 56%.
FC Kugelbake - Chelsea Football Club 0:5