Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.07
  • Stadion: In Utero
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6968
KC Nevermind FC Blau-Weiß Rostock
Kamikatze Tactiek 4-3-3 links
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 47
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen geeft een lange en hoge pass. Pino probeert de bal aan de voet te houden. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mattos neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zigliani de bal. Käding is nu in balbezit. Zigliani onderschept slim de pass. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Svardal probeert naar een medespeler te passen. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos passt de bal in één keer door. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mattos neemt de hoekschop. Zigliani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pino de bal. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

12e minuut.
Olszowski rent richting de bal. Olszowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ehrhardt de bal. Fransen is nu in balbezit. Fransen draait met de bal, schiet en ... Mayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Şam speelt de bal door. Mattos geeft de bal voor. Zigliani rent richting de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Mayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Svardal probeert naar een medespeler te passen. Mattos is nu in balbezit. Mattos passt de bal in één keer door. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Olszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowski geeft de bal voor. Daar is Ania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fransen passt de bal in één keer door. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitscherling legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zigliani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zigliani neemt zijn aanloop. Mayer bokst de bal weg. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani haalt uit met een fantastische trap. Mayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Svardal speelt de bal door. Mißbach rent richting de bal. Hinz geeft een lange en hoge pass. Fransen is nu in balbezit. Fransen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ania passt de bal met de wreef. Mitscherling probeert naar een medespeler te passen. Ehrhardt is nu in balbezit. Fransen onderschept slim de pass. Fransen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Olszowski heeft problemen om de bal te vangen. Olszowski passt de bal in één keer door. Zigliani rent richting de bal. Zigliani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Blau-Weiß Rostock 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 79%, FC Blau-Weiß Rostock 21%.
KC Nevermind - FC Blau-Weiß Rostock 0:1

51e minuut.
Mitscherling geeft een hoge lob. Dack is nu in balbezit. Mattos speelt de bal door. Klungelig pakt Fransen de bal. Fransen haalt uit met een fantastische trap. Mayer bokst de bal weg.

52e minuut.
Ehrhardt geeft een lange en hoge pass. Hinz kopt de bal weg. Daar is Janiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fransen is nu in balbezit. Fransen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Olszowski met een sublieme pass. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ania legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ania krijgt een gele kaart. Zigliani raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zigliani neemt zijn aanloop. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ehrhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Käding bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani onderschept slim de pass. Fransen is nu in balbezit. Fransen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mißbach verovert de bal door een tackle van achteren. Mißbach geeft een lange en hoge pass. Fransen is nu in balbezit. Fransen schiet op doel. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani schiet op doel. Mayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Olszowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattos geeft een hoge lob. Fransen is nu in balbezit. Fransen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitscherling verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Fransen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Blau-Weiß Rostock 0:2

73e minuut.
Mattos passt de bal met de wreef. Zigliani is nu in balbezit. Zigliani geeft een lange en hoge pass. Fransen is nu in balbezit. Fransen schiet op doel. Mayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigliani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Blau-Weiß Rostock 0:3

75e minuut.
Hinz passt de bal zonder na te denken. Daar is Olszowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszowski geeft een lange en hoge pass. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mißbach geeft een hoge lob. Käding rent richting de bal. Fransen onderschept slim de pass. Fransen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - FC Blau-Weiß Rostock 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 80%, FC Blau-Weiß Rostock 20%.
KC Nevermind - FC Blau-Weiß Rostock 0:4