Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.08
  • Stadion: Sportforum
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43245
BFC Dynamo FC Teenage Kicks 07
def Tactiek pas
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Niedrig rent richting de bal. Niedrig probeert naar een medespeler te passen. Nopper speelt de bal door. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nopper passt de bal met de wreef. Kastanos rent richting de bal. Kastanos geeft een hoge lob. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath passt de bal zonder na te denken. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Tervapuro is nu in balbezit. Tervapuro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wollenzien rent richting de bal. Kastanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wollenzien is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalmbach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tervapuro rent richting de bal. Tervapuro haalt uit met een fantastische trap. Buchowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - FC Teenage Kicks 07 1:0

24e minuut.
Willimowski is nu in balbezit. Willimowski passt de bal in één keer door. Mignati rent richting de bal. Mignati draait met de bal, schiet en ... Bahrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner geeft de bal voor. Gersdorff probeert de bal aan de voet te houden. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Heinsch de bal. Willimowski geeft een hoge lob. Iwannek is nu in balbezit. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ... Bahrmann bokst de bal weg.

38e minuut.
Beinhart geeft de bal voor. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath geeft een hoge lob. bin AL Omer onderschept slim de pass. Wollenzien geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 62%, FC Teenage Kicks 07 38%.
BFC Dynamo - FC Teenage Kicks 07 1:0

55e minuut.
Mignati is nu in balbezit. Heinsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mignati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willimowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mignati rent richting de bal. Mignati haalt uit met een fantastische trap. Bahrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BFC Dynamo - FC Teenage Kicks 07 1:1

69e minuut.
Nopper rent richting de bal. Nopper speelt de bal door. Willimowski probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - FC Teenage Kicks 07 1:2

70e minuut.
Iwannek rent richting de bal. Mignati rent richting de bal. Iwannek begaat een overtreding. Mignati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willimowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Balicki rent richting de bal. Nopper geeft een hoge lob. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - FC Teenage Kicks 07 1:3

71e minuut.
Wollenzien speelt de bal door. Beinhart is nu in balbezit. Beinhart met een sublieme pass. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Buchowiec bokst de bal weg. Paal!

81e minuut.
Nopper geeft een lange en hoge pass. Mignati kopt de bal weg. Niedrig heeft problemen om de bal te vangen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mignati rent richting de bal. Mignati passt de bal met de wreef. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek geeft de bal voor. Balicki springt en kopt de bal. Bahrmann bokst de bal weg.

90e minuut.
Niedrig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mielcarek met de inworp. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 60%, FC Teenage Kicks 07 40%.
BFC Dynamo - FC Teenage Kicks 07 1:3