Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Norderstedt Crossing City
352 Tactiek 433Eng
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Inworp. Donau met de inworp. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina geeft de bal voor. Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Crossing City 1:0

14e minuut.
Davydov rent richting de bal. Aldag rent richting de bal. Davydov begaat een overtreding. Davydov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Obrębski kopt de bal weg. Leniov rent richting de bal. Maciejewski onderschept slim de pass. Maciejewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Krešina probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda passt de bal met de wreef. Jeutter rent richting de bal. Jeutter geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan geeft een hoge lob. Obrębski kopt de bal weg. Jigău is nu in balbezit. Jigău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Norderstedt - Crossing City 1:1

41e minuut.
Aldag heeft problemen om de bal te vangen. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski passt de bal zonder na te denken. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Murdza is nu in balbezit. Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina passt de bal zonder na te denken. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 57%, Crossing City 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Norderstedt - Crossing City 1:1

57e minuut.
Atan met een sublieme pass. Davydov met een sublieme pass. Obrębski rent richting de bal. Obrębski draait met de bal, schiet en ... Lopetrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Crossing City 1:2

65e minuut.
Inworp. Henry komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Henry is nu in balbezit. Henry passt de bal zonder na te denken. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski draait met de bal, schiet en ... Lopetrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Crossing City 1:3

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vajagić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Özbek onderschept slim de pass. Özbek passt de bal zonder na te denken. Dicker speelt de bal door. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina haalt uit met een fantastische trap. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Leniov kopt de bal weg. Henry is nu in balbezit. Henry probeert naar een medespeler te passen. Obrębski is nu in balbezit. Obrębski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lopetrone trapt de bal weg. Dicker kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnedo de bal. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Crossing City 2:3

79e minuut.
Aldag probeert de bal aan de voet te houden. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski verovert de bal door een tackle van achteren. Obrębski schiet op doel. Lopetrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina passt de bal in één keer door. Dicker met een sublieme pass. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda schiet op doel. Kara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 56%, Crossing City 44%.
1.FC Norderstedt - Crossing City 2:3