Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILLY 91 FC Globetrotter Köln
442 Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Bils passt de bal met de wreef. Slovenský is nu in balbezit. Vercruysse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Slovenský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Bils kopt de bal weg. de Bartolo rent richting de bal. Sogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - FC Globetrotter Köln 1:0

10e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Bils begaat een overtreding. Beszterda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwietniak met een snel genomen vrije trap. Preś krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Guttmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Naya rent richting de bal. Naya speelt de bal door. Kwietniak speelt de bal door. Preś rent richting de bal. Preś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bils heeft problemen om de bal te vangen. Naya is nu in balbezit. Naya met een sublieme pass. Preś is nu in balbezit. Preś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Slovenský heeft problemen om de bal te vangen. Gort verovert de bal door een tackle van achteren. Gort speelt de bal door. Beszterda rent richting de bal. Beszterda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Beszterda rent richting de bal. Beszterda passt de bal zonder na te denken. Roşoiu is nu in balbezit. Preś onderschept slim de pass. Preś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gmitrzak rent richting de bal. Preś onderschept slim de pass. Preś passt de bal zonder na te denken. Beszterda rent richting de bal. Beszterda schiet op doel. Guttmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 65%, FC Globetrotter Köln 35%.
FC PHILLY 91 - FC Globetrotter Köln 1:0

50e minuut.
Kwietniak is nu in balbezit. Kwietniak passt de bal zonder na te denken. Biajgo heeft problemen om de bal te vangen. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Evcimen rent richting de bal. Gort verovert de bal door een tackle van achteren. Gort probeert naar een medespeler te passen. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gort onderschept slim de pass. Gort geeft de bal voor. Biajgo is nu in balbezit. Preś verovert de bal door een tackle van achteren. Preś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selezeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rojas komt het veld opgelopen. Jallow komt het veld opgelopen. Daron komt het veld opgelopen. Bils legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - FC Globetrotter Köln 2:0

63e minuut.
Gort verovert de bal door een tackle van achteren. Gort geeft een lange en hoge pass. Gmitrzak speelt de bal door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Chytrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bils rent richting de bal. Bils passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sogni de bal. Sogni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Klungelig pakt Predoiu de bal. Predoiu passt de bal met de wreef. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bociański is nu in balbezit. Bils verovert de bal door een tackle van achteren. Bils passt de bal zonder na te denken. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Chytrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kwietniak met een sublieme pass. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo geeft de bal voor. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Break Point met de inworp. Krzywania is nu in balbezit. Sogni verovert de bal door een tackle van achteren. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - FC Globetrotter Köln 3:0

89e minuut.
Evcimen geeft een lange en hoge pass. Gort geeft een hoge lob. Naya kopt de bal weg. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow schiet op doel. Guttmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 44%, FC Globetrotter Köln 56%.
FC PHILLY 91 - FC Globetrotter Köln 3:0