Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.08
  • Stadion: RuhrArena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16799
2002 Mülheim Borussia Kerpen
defensiv Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 32.7
adequate Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Folta is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodekamp zal de hoekschop nemen. Folta springt en kopt de bal. Ceballos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Borussia Kerpen 1:0

11e minuut.
Portinaro is nu in balbezit. Portinaro passt de bal met de wreef. Gardenier is nu in balbezit. Gardenier geeft een lange en hoge pass. Vagu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rodekamp met een sublieme pass. Jaszczur is nu in balbezit. Uzsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzsoy krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rumfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hombach rent richting de bal. Tanoira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tanoira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 50%, Borussia Kerpen 50%.
2002 Mülheim - Borussia Kerpen 1:0

48e minuut.
Hombach heeft problemen om de bal te vangen. Hombach met een sublieme pass. Rumfeld probeert naar een medespeler te passen. Folta is nu in balbezit. Folta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Borussia Kerpen 2:0

68e minuut.
Gordon geeft een hoge lob. Paulakorpi kopt de bal weg. Portinaro heeft problemen om de bal te vangen. Folta is nu in balbezit. Folta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Portinaro passt de bal met de wreef. Massini rent richting de bal. Massini speelt de bal door. Vagu is nu in balbezit. Vagu draait met de bal, schiet en ... Käufer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal met de wreef. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur schiet op doel. Ceballos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rumfeld probeert naar een medespeler te passen. Rodekamp is nu in balbezit. Rodekamp passt de bal zonder na te denken. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 30%, Borussia Kerpen 70%.
2002 Mülheim - Borussia Kerpen 2:0