Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crossing City FC Teenage Kicks 07
433Eng Tactiek pas
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 59.1
matig Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mielcarek speelt de bal door. Arnedo is nu in balbezit. Phillips onderschept slim de pass. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nopper onderschept slim de pass. Nopper passt de bal in één keer door. Arnedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Phillips draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Klungelig pakt Mielcarek de bal. Carciofali begaat een overtreding. Mielcarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mielcarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Atan begaat een overtreding. Cerezo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salovaara met een snel genomen vrije trap. Balicki krijgt zijn hoofd ertegen. Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Carciofali kopt de bal weg. Klungelig pakt Davydov de bal. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arnedo heeft problemen om de bal te vangen. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:1

12e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Kastanos rent richting de bal. Kastanos passt de bal met de wreef. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek passt de bal met de wreef. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nopper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phillips krijgt zijn hoofd ertegen. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Balicki rent richting de bal. Bueno rent richting de bal. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki schiet op doel. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:2

25e minuut.
Hlohinec bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Omer onderschept slim de pass. bin AL Omer passt de bal met de wreef. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
bin AL Omer geeft een lange en hoge pass. Arnedo kan de bal niet met de borst controleren. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ... Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Arnedo rent richting de bal. Phillips onderschept slim de pass. Phillips haalt uit met een fantastische trap. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardi. Mielcarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielcarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Phillips de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap. Kara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 65%, FC Teenage Kicks 07 35%.
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:3

48e minuut.
Wąsowski kopt de bal weg. Cerezo met een sublieme pass. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek geeft een hoge lob. Phillips springt en kopt de bal. Kara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Vajagić rent richting de bal. Salovaara geeft de bal voor. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:4

69e minuut.
Balicki passt de bal in één keer door. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Balicki rent richting de bal. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Paal!

71e minuut.
Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Bueno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balicki. Balicki krijgt een gele kaart. Salovaara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laner komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Muñoz passt de bal zonder na te denken. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek passt de bal met de wreef. Phillips rent richting de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:5

84e minuut.
Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Nopper heeft problemen om de bal te vangen. Nopper geeft een lange en hoge pass. Balicki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Bueno de bal. Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ... Kara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo passt de bal zonder na te denken. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ... Kara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 74%, FC Teenage Kicks 07 26%.
Crossing City - FC Teenage Kicks 07 0:5