Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aufstieg 04 FC Globetrotter Köln
Sturm Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Fauske rent richting de bal. Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski is nu in balbezit. Łaski schiet op doel. Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 1:0

6e minuut.
Fauske geeft de bal voor. Łaski heeft problemen om de bal te vangen. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. Dryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 2:0

8e minuut.
Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes passt de bal zonder na te denken. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wenzel geeft de bal voor. Gonska kopt de bal weg. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski schiet op doel. Dryl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Colman onderschept slim de pass. Colman passt de bal in één keer door. Combes met een sublieme pass. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łaski rent richting de bal. Łaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 3:0

16e minuut.
Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 4:0

18e minuut.
Daar is Fauske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski is nu in balbezit. Łaski passt de bal in één keer door. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele schiet op doel. Dryl bokst de bal weg.

19e minuut.
Gort geeft de bal voor. Beszterda kopt de bal weg. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś draait met de bal, schiet en ... Ryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 4:1

25e minuut.
Bojko passt de bal met de wreef. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko geeft de bal voor. Preś springt en kopt de bal. Ryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 4:2

26e minuut.
Preś rent richting de bal. Bojko rent richting de bal. Bojko met een sublieme pass. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Beszterda rent richting de bal. Beszterda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gort geeft een lange en hoge pass. Inworp. Colman met de inworp. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gort geeft een hoge lob. Preś kopt de bal weg. Beszterda rent richting de bal. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. Ryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bojko passt de bal zonder na te denken. Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse speelt de bal door. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś haalt uit met een fantastische trap. Ryszko bokst de bal weg. Kıbrıslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mydło is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
van de Kasteele rent richting de bal. Fauske verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Combes. Combes krijgt een gele kaart. Fauske is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzywania zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beszterda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bojko is nu in balbezit. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Naya probeert naar een medespeler te passen. Preś rent richting de bal. Preś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes passt de bal zonder na te denken. Vercruysse met een sublieme pass. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krzywania probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wenzel. Wenzel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 59%, FC Globetrotter Köln 41%.
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 4:2

53e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Kıbrıslıoğlu rent richting de bal. Bojko speelt de bal door. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort geeft de bal voor. Daar is Kıbrıslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojko geeft een lange en hoge pass. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Wenzel speelt de bal door. Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski is nu in balbezit. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska draait met de bal, schiet en ... Dryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wenzel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łaski springt en kopt de bal. Dryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 5:2

81e minuut.
Haras geeft een hoge lob. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele geeft een lange en hoge pass. Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aufstieg 04 59%, FC Globetrotter Köln 41%.
Aufstieg 04 - FC Globetrotter Köln 6:2