Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Frisians FC PHILLY 91
451 flott Tactiek 442
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils met een sublieme pass. Uras rent richting de bal. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Hemery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tautschnig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slovenský met de inworp. Evcimen rent richting de bal. Evcimen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Uras rent richting de bal. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tautschnig. Tautschnig krijgt een gele kaart. Selezeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slovenský komt bij de bal en schiet. Paal!

15e minuut.
Gmitrzak is nu in balbezit. Kondić verovert de bal door een tackle van achteren. Kondić met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Predoiu met een sublieme pass. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni passt de bal zonder na te denken. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hradský heeft problemen om de bal te vangen. Hemery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Chatzipanagos speelt de bal door. Klungelig pakt Brejza de bal. Brejza speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Guttmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Evcimen de bal. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić probeert naar een medespeler te passen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sogni rent richting de bal. Sogni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chatzipanagos de bal. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský speelt de bal door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Hemery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - FC PHILLY 91 0:1

36e minuut.
Bils is nu in balbezit. Bils probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Guttmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furious Frisians - FC PHILLY 91 1:1

41e minuut.
Evcimen rent richting de bal. Evcimen passt de bal zonder na te denken. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Predoiu met een sublieme pass. Sogni rent richting de bal. Sogni probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 64%, FC PHILLY 91 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furious Frisians - FC PHILLY 91 1:1

49e minuut.
Slovenský kopt de bal weg. Selezeanu is nu in balbezit. Tautschnig rent richting de bal. Selezeanu onderschept slim de pass. Selezeanu schiet op doel. Hemery bokst de bal weg.

57e minuut.
Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Ricci heeft problemen om de bal te vangen. Sogni met een sublieme pass. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Hradský heeft problemen om de bal te vangen. Tautschnig is nu in balbezit. Selezeanu onderschept slim de pass. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Hemery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - FC PHILLY 91 1:2

69e minuut.
Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo geeft een hoge lob. Bils kopt de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Evcimen heeft problemen om de bal te vangen. Evcimen met een sublieme pass. Predoiu speelt de bal door. Sogni is nu in balbezit. Sogni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roşoiu speelt de bal door. Predoiu met een sublieme pass. Bils met een sublieme pass. Klungelig pakt Sogni de bal. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Frisians - FC PHILLY 91 1:3

79e minuut.
Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Hemery probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Guttmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Frisians 58%, FC PHILLY 91 42%.
Furious Frisians - FC PHILLY 91 1:3