Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kerpen Das Urgestein
Normal Tactiek Geld sammeln
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 37.3
adequate Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
Bäumel is nu in balbezit. Jähnig onderschept slim de pass. Jähnig passt de bal in één keer door. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Jähnig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak maakt een afschuwelijke overtreding. Karabacak krijgt een gele kaart. Käsler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornelius wilt de vrije trap nemen. Käsler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Portinaro rent richting de bal. Portinaro met een sublieme pass. Daar is Naruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käsler rent richting de bal. Käsler schiet op doel. Ceballos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jähnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähnig draait met de bal, schiet en ... Paulakorpi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Das Urgestein 0:1

13e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Käsler geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Torre de bal. Jähnig verovert de bal door een tackle van achteren. Jähnig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius passt de bal in één keer door. Jähnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähnig schiet op doel. Ceballos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Jenert rent richting de bal. Jenert passt de bal zonder na te denken. Weinert met een sublieme pass. Käsler is nu in balbezit. Käsler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 66%, Das Urgestein 34%.
Borussia Kerpen - Das Urgestein 0:1

46e minuut.
Bormann komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenert geeft de bal voor. Daar is Karabacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käsler is nu in balbezit. Käsler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Käsler verovert de bal door een tackle van achteren. Käsler probeert naar een medespeler te passen. Jähnig is nu in balbezit. Jähnig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
de la Torre passt de bal in één keer door. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rösler krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Weinert passt de bal zonder na te denken. Käsler is nu in balbezit. Jähnig is nu in balbezit. Jähnig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Das Urgestein 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 58%, Das Urgestein 42%.
Borussia Kerpen - Das Urgestein 0:2