Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.08
  • Stadion: RuhrArena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13822
2002 Mülheim admi sokker
defensiv Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


13e minuut.
Termath geeft een lange en hoge pass. Papok probeert naar een medespeler te passen. Folta heeft problemen om de bal te vangen. Folta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Folta rent richting de bal. Folta passt de bal met de wreef. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folta rent richting de bal. Folta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Panten rent richting de bal. Hombach verovert de bal door een tackle van achteren. Hombach geeft een hoge lob. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - admi sokker 1:0

25e minuut.
Rodekamp met de inworp. Hombach speelt de bal door. Folta bereikt de bal nog maar net als eerste. Folta schiet op doel. McAllister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - admi sokker 2:0

27e minuut.
Panten rent richting de bal. Rumfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Rumfeld met een sublieme pass. Folta rent richting de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hombach probeert naar een medespeler te passen. Rodekamp is nu in balbezit. Rodekamp passt de bal in één keer door. Folta is nu in balbezit. Folta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vieira de bal. McAllister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Avella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

38e minuut.
Hombach is nu in balbezit. Hombach probeert naar een medespeler te passen. Rodekamp speelt de bal door. Folta rent richting de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hombach speelt de bal door. Papok geeft een hoge lob. Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Folta is nu in balbezit. Folta schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 33%, admi sokker 67%.
2002 Mülheim - admi sokker 2:0

48e minuut.
Landvogt probeert de bal met de borst te controleren. Papok bereikt de bal nog maar net als eerste. Papok passt de bal zonder na te denken. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hombach is nu in balbezit. Panten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Isar de bal. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - admi sokker 3:0

67e minuut.
Hombach probeert naar een medespeler te passen. Rodekamp probeert naar een medespeler te passen. Folta rent richting de bal. Folta haalt uit met een fantastische trap. McAllister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - admi sokker 4:0

73e minuut.
Karanović geeft een hoge lob. Gordon is nu in balbezit. Gordon geeft een hoge lob. Folta rent richting de bal. Folta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jaszczur kopt de bal weg. Rodekamp rent richting de bal. Rodekamp met een sublieme pass. Folta is nu in balbezit. Folta draait met de bal, schiet en ... McAllister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Termath is nu in balbezit. Rodekamp verovert de bal door een tackle van achteren. Rodekamp passt de bal in één keer door. Folta is nu in balbezit. Folta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rumfeld kopt de bal weg. Vieira probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. McAllister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - admi sokker 5:0

85e minuut.
Panten rent richting de bal. Papok rent richting de bal. Papok geeft een hoge lob. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. McAllister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - admi sokker 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 20%, admi sokker 80%.
2002 Mülheim - admi sokker 6:0