Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.08
  • Stadion: Sportforum
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41670
BFC Dynamo Crossing City
def Tactiek 433Eng
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Kalmbach passt de bal met de wreef. Jelača onderschept slim de pass. Cilker is nu in balbezit. Cilker draait met de bal, schiet en ... Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kara trapt de bal weg van het doel. Düdükçüoğlu kopt de bal weg. Kapellmann rent richting de bal. Obrębski onderschept slim de pass. Obrębski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Akkus verovert de bal door een tackle van achteren. Obrębski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akkus. Akkus krijgt een gele kaart. Obrębski raakt geblesseerd tijdens het duel. Davydov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obrębski kopt de bal weg. Jigău is nu in balbezit. Jigău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Davydov kopt de bal weg. Düdükçüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Heyer begaat een overtreding. Heyer krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Wollenzien heeft problemen om de bal te vangen. Arnedo onderschept slim de pass. Cilker onderschept slim de pass. Cilker haalt uit met een fantastische trap. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Crossing City 1:0

19e minuut.
Cilker geeft een hoge lob. Jelača heeft problemen om de bal te vangen. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Wollenzien krijgt zijn hoofd ertegen. Kara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Heinsch met de inworp. Heyer speelt de bal door. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach geeft de bal voor. Wollenzien maakt een snoekduik en kopt de bal. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gansloser rent richting de bal. Jigău onderschept slim de pass. Heyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heyer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

28e minuut.
Hormayer geeft de bal voor. Wollenzien bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker is nu in balbezit. Cilker draait met de bal, schiet en ... Kara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Crossing City 2:0

43e minuut.
Jigău bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry rent richting de bal. Henry passt de bal met de wreef. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 52%, Crossing City 48%.
BFC Dynamo - Crossing City 2:0

46e minuut.
Jigău rent richting de bal. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wollenzien de bal. Wollenzien draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Obrębski onderschept slim de pass. Kapellmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapellmann geeft een hoge lob. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien haalt uit met een fantastische trap. Kara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kalmbach met een sublieme pass. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien passt de bal in één keer door. Cilker heeft problemen om de bal te vangen. Cilker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cilker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalmbach de bal. Kalmbach geeft de bal voor. Wollenzien bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenzien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Davydov controleert de bal met de borst. Wollenzien rent richting de bal. Henry is nu in balbezit. Wollenzien onderschept slim de pass. Wollenzien draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker onderschept slim de pass. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker onderschept slim de pass. Cilker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Wollenzien bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenzien haalt uit met een fantastische trap. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Crossing City 3:0

60e minuut.
Carciofali probeert naar een medespeler te passen. Jelača rent richting de bal. Jelača geeft de bal voor. Wollenzien heeft problemen om de bal te vangen. Wollenzien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carciofali passt de bal met de wreef. Düdükçüoğlu rent richting de bal. Düdükçüoğlu passt de bal met de wreef. Obrębski heeft problemen om de bal te vangen. Obrębski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Wollenzien de bal. Murdza is nu in balbezit. Wollenzien onderschept slim de pass. Wollenzien draait met de bal, schiet en ... Kara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Crossing City 4:0

69e minuut.
Hormayer passt de bal zonder na te denken. Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obrębski de bal. Obrębski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Düdükçüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Düdükçüoğlu passt de bal met de wreef. Henry speelt de bal door. Obrębski is nu in balbezit. Obrębski haalt uit met een fantastische trap. Bahrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kalmbach passt de bal in één keer door. Wollenzien rent richting de bal. Murdza onderschept slim de pass. Cilker onderschept slim de pass. Cilker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Crossing City 5:0

85e minuut.
Wollenzien passt de bal zonder na te denken. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker passt de bal in één keer door. Wollenzien bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenzien schiet op doel. Kara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Henry met een sublieme pass. Davydov probeert naar een medespeler te passen. Gansloser geeft een hoge lob. Wollenzien is nu in balbezit. Wollenzien haalt uit met een fantastische trap. Kara bokst de bal weg.

90e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach geeft een hoge lob. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien haalt uit met een fantastische trap. Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - Crossing City 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 34%, Crossing City 66%.
BFC Dynamo - Crossing City 6:0