Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Teenage Kicks 07 1.FC Norderstedt
pas Tactiek 352
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanos passt de bal zonder na te denken. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... Lopetrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Donau rent richting de bal. Donau passt de bal zonder na te denken. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... Buchowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Mignati rent richting de bal. Ludźmierski begaat een overtreding. Mignati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielcarek met een snel genomen vrije trap. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. Lopetrone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 1:0

8e minuut.
Kastanos verovert de bal door een tackle van achteren. Kastanos speelt de bal door. Willimowski rent richting de bal. Willimowski passt de bal zonder na te denken. Balicki is nu in balbezit. Lopetrone bokst de bal weg. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 2:0

9e minuut.
Daar is Aldag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignati rent richting de bal. Mignati passt de bal met de wreef. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laner passt de bal zonder na te denken. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski onderschept slim de pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone bokst de bal weg.

23e minuut.
Leniov geeft een hoge lob. Inworp. Mielcarek met de inworp. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 3:0

25e minuut.
Laner geeft de bal voor. Willimowski probeert naar een medespeler te passen. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mignati speelt de bal door. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki onderschept slim de pass. Balicki draait met de bal, schiet en ... Lopetrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 4:0

39e minuut.
Nopper speelt de bal door. Willimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielcarek met een sublieme pass. Mignati rent richting de bal. Mignati haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Merişor de bal. Balicki met een sublieme pass. Mignati heeft problemen om de bal te vangen. Mignati haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ludźmierski rent richting de bal. Mignati verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olszewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Teenage Kicks 07 24%, 1.FC Norderstedt 76%.
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 4:0

53e minuut.
Özbek kopt de bal weg. Kastanos is nu in balbezit. Kastanos passt de bal zonder na te denken. Mignati rent richting de bal. Mignati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanos verovert de bal door een tackle van achteren. Kastanos speelt de bal door. Mignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper passt de bal in één keer door. Ludźmierski rent richting de bal. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Ludźmierski probeert de bal met de borst te controleren. Mignati verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kastanos speelt de bal door. Mielcarek speelt de bal door. Mignati is nu in balbezit. Mignati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 5:0

77e minuut.
Doeltrap. Lopetrone met een harde bal richting middenveld. Kastanos kopt de bal weg. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Lopetrone bokst de bal weg.

79e minuut.
Kastanos kopt de bal weg. Willimowski is nu in balbezit. Willimowski passt de bal met de wreef. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kastanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanos passt de bal zonder na te denken. Mielcarek met een sublieme pass. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Aldag passt de bal zonder na te denken. Kastanos heeft problemen om de bal te vangen. Kastanos geeft de bal voor. Mignati is nu in balbezit. Mignati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek passt de bal met de wreef. Nopper probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Laner de bal. Laner geeft een hoge lob. Krešina probeert de bal aan de voet te houden. Nopper geeft een lange en hoge pass. Balicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Teenage Kicks 07 30%, 1.FC Norderstedt 70%.
FC Teenage Kicks 07 - 1.FC Norderstedt 5:0