Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Norderstedt FC Teenage Kicks 07
352 Tactiek pas
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 66.5
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Willimowski speelt de bal door. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski passt de bal in één keer door. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merişor verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mielcarek neemt de hoekschop. Balicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lopetrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - FC Teenage Kicks 07 0:1

11e minuut.
Daar is Willimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willimowski geeft een lange en hoge pass. Balicki kopt de bal weg. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Wąsowski met een sublieme pass. Cinaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinaglia passt de bal met de wreef. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Phillips is nu in balbezit. Cinaglia met een sublieme pass. Daar is Balicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balicki draait met de bal, schiet en ... Lopetrone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kastanos heeft problemen om de bal te vangen. Kastanos met een sublieme pass. Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ... Lopetrone bokst de bal weg.

34e minuut.
Mielcarek passt de bal in één keer door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Phillips rent richting de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Merişor passt de bal met de wreef. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek begaat een overtreding. Mielcarek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cinaglia met een sublieme pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - FC Teenage Kicks 07 0:2

41e minuut.
Hesse is nu in balbezit. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski geeft de bal voor. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 69%, FC Teenage Kicks 07 31%.
1.FC Norderstedt - FC Teenage Kicks 07 0:2

62e minuut.
Balicki rent richting de bal. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek met een sublieme pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ... Lopetrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Willimowski passt de bal met de wreef. Mielcarek rent richting de bal. Donau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Donau krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielcarek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Merişor ... Strafschop! Merişor krijgt een gele kaart. Mielcarek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Phillips neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Cinaglia met een sublieme pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - FC Teenage Kicks 07 0:3

69e minuut.
Krešina heeft problemen om de bal te vangen. Krešina passt de bal zonder na te denken. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nopper komt het veld opgelopen. Salovaara komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Salovaara geeft een lange en hoge pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski passt de bal zonder na te denken. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comas komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nopper speelt de bal door. Comas rent richting de bal. Met opzet legt Merişor zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Merişor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Merişor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Comas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cinaglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 62%, FC Teenage Kicks 07 38%.
1.FC Norderstedt - FC Teenage Kicks 07 0:3