Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrotter Köln FC Teenage Kicks 07
4-1-3-2 Tactiek pas
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
52.3 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bartolo is nu in balbezit. Kastanos onderschept slim de pass. Kastanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:1

8e minuut.
Cerezo passt de bal zonder na te denken. Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek passt de bal zonder na te denken. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
bin AL Omer probeert naar een medespeler te passen. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek passt de bal met de wreef. Phillips rent richting de bal. Phillips haalt uit met een fantastische trap. Dryl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balicki de bal. Krzywania maakt een afschuwelijke overtreding. Krzywania krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek met een sublieme pass. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kastanos is nu in balbezit. Kastanos geeft een hoge lob. Phillips kopt de bal weg. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:2

22e minuut.
Kastanos passt de bal zonder na te denken. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Nopper onderschept slim de pass. Nopper met een sublieme pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel. Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrotter Köln 50%, FC Teenage Kicks 07 50%.
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:2

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buchowiec met een harde bal richting middenveld. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:3

49e minuut.
Bociański is nu in balbezit. Bociański speelt de bal door. Fauske is nu in balbezit. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mielcarek met een sublieme pass. Kastanos probeert naar een medespeler te passen. Nopper rent richting de bal. Nopper geeft een lange en hoge pass. Phillips springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:4

56e minuut.
de Bartolo onderschept slim de pass. de Bartolo met een sublieme pass. Naya bereikt de bal nog maar net als eerste. Naya geeft een hoge lob. Beszterda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buchowiec bokst de bal weg.

62e minuut.
de Bartolo rent richting de bal. de Bartolo geeft een hoge lob. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Balicki schiet op doel. Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:5

64e minuut.
bin AL Omer is nu in balbezit. bin AL Omer geeft een hoge lob. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:6

65e minuut.
Preś komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dryl trapt de bal weg. Naya probeert naar een medespeler te passen. Muñoz rent richting de bal. Preś rent richting de bal. Preś haalt uit met een fantastische trap. Buchowiec bokst de bal weg.

79e minuut.
Wąsowski geeft een lange en hoge pass. Gort rent richting de bal. Gort geeft de bal voor. Phillips rent richting de bal. Phillips draait met de bal, schiet en ... Dryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrotter Köln 50%, FC Teenage Kicks 07 50%.
FC Globetrotter Köln - FC Teenage Kicks 07 0:6