Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILLY 91 BFC Dynamo
442 Tactiek def
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen good


26e minuut.
Slovenský is nu in balbezit. Iwannek rent richting de bal. Slovenský maakt een afschuwelijke overtreding. Iwannek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iwannek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Slovenský met een sublieme pass. Lassalle rent richting de bal. Lassalle passt de bal met de wreef. Wollenzien bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenzien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tervapuro kopt de bal weg. Wollenzien is nu in balbezit. Wollenzien schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roşoiu de bal onder controle te krijgen. Guttmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 0:1

32e minuut.
Kalmbach met een sublieme pass. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien probeert naar een medespeler te passen. Tervapuro is nu in balbezit. Tervapuro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wollenzien is nu in balbezit. Roşoiu is nu in balbezit. Met opzet legt Wollenzien zijn tegenspeler op de grond. Wollenzien krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hormayer passt de bal in één keer door. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wollenzien de bal. Wollenzien schiet op doel. Guttmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 0:2

41e minuut.
Gansloser rent richting de bal. Gansloser met een sublieme pass. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro draait met de bal, schiet en ... Guttmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 60%, BFC Dynamo 40%.
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 0:3

52e minuut.
Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Iwannek probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach speelt de bal door. Wollenzien bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenzien schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Akkus speelt de bal door. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Tervapuro rent richting de bal. Tervapuro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bils is nu in balbezit. Wollenzien onderschept slim de pass. Wollenzien probeert naar een medespeler te passen. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Slovenský rent richting de bal. Slovenský met een sublieme pass. Lassalle rent richting de bal. Lassalle draait met de bal, schiet en ... Bahrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 1:3

75e minuut.
Tervapuro kopt de bal weg. Break Point is nu in balbezit. Wollenzien onderschept slim de pass. Wollenzien geeft een hoge lob. Kalmbach springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hormayer probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Tervapuro is nu in balbezit. Evcimen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evcimen krijgt een gele kaart. Tervapuro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wollenzien kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Guttmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 1:4

84e minuut.
Kalmbach speelt de bal door. Wollenzien kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Break Point zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Break Point naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Biajgo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalmbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wollenzien rent richting de bal. Wollenzien geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hormayer geeft een lange en hoge pass. Bils probeert de bal aan de voet te houden. Iwannek geeft een hoge lob. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 58%, BFC Dynamo 42%.
FC PHILLY 91 - BFC Dynamo 1:4