Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Norderstedt admi sokker
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aldag met een sublieme pass. Donau is nu in balbezit. Isar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Donau raakt geblesseerd tijdens het duel. Özbek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Karanović geeft een hoge lob. Leniov kopt de bal weg. Hesse geeft een lange en hoge pass. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... McAllister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 1:0

10e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor met een sublieme pass. Avella rent richting de bal. Donau verovert de bal door een tackle van achteren. Donau geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Özbek controleert de bal met de borst. Dicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicker passt de bal zonder na te denken. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... McAllister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dicker passt de bal met de wreef. Daar is Karanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel. Vieira probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Özbek speelt de bal door. Krešina rent richting de bal. Krešina passt de bal met de wreef. Dicker is nu in balbezit. Dicker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Özbek rent richting de bal. Panten onderschept slim de pass. Dicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbek passt de bal zonder na te denken. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 2:0

19e minuut.
Krešina is nu in balbezit. Krešina passt de bal met de wreef. Dicker speelt de bal door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 3:0

22e minuut.
Krešina passt de bal zonder na te denken. Dicker rent richting de bal. Dicker passt de bal met de wreef. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Hesse heeft problemen om de bal te vangen. Hesse geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Avella de bal. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McAllister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Özbek probeert naar een medespeler te passen. Dicker speelt de bal door. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel. McAllister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 4:0

35e minuut.
Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Dicker speelt de bal door. Krešina rent richting de bal. Krešina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Karanović rent richting de bal. Karanović geeft een lange en hoge pass. Peñaranda probeert de bal aan de voet te houden. Krešina springt en kopt de bal. McAllister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 5:0

43e minuut.
McAllister probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Landvogt de bal. Özbek probeert naar een medespeler te passen. Krešina is nu in balbezit. Krešina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 17%, admi sokker 83%.
1.FC Norderstedt - admi sokker 6:0

46e minuut.
Panten probeert naar een medespeler te passen. Landvogt heeft problemen om de bal te vangen. Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina draait met de bal, schiet en ... McAllister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 7:0

48e minuut.
Donau passt de bal in één keer door. Krešina rent richting de bal. Krešina passt de bal zonder na te denken. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Leniov rent richting de bal. Leniov geeft de bal voor. Donau met een sublieme pass. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 8:0

51e minuut.
Panten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landvogt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panten rent richting de bal. Krešina onderschept slim de pass. Krešina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Krešina rent richting de bal. Krešina passt de bal in één keer door. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicker is nu in balbezit. Dicker draait met de bal, schiet en ... McAllister bokst de bal weg. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 9:0

56e minuut.
Hesse speelt de bal door. Özbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krešina de bal. Krešina schiet op doel. McAllister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hesse neemt de hoekschop. Peñaranda kopt de bal weg. McAllister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Donau geeft een lange en hoge pass. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Özbek met een sublieme pass. Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina draait met de bal, schiet en ... McAllister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Krešina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešina passt de bal in één keer door. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda schiet op doel. McAllister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 10:0

60e minuut.
Panten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Landvogt de bal. Krešina verovert de bal door een tackle van achteren. Krešina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
McAllister trapt de bal weg van het doel. Dicker kopt de bal weg. Vieira speelt de bal door. Hesse heeft problemen om de bal te vangen. Hesse geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aldag heeft problemen om de bal te vangen. Termath is nu in balbezit. Dicker begaat een overtreding. Dicker krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hesse geeft de bal voor. Daar is Avella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donau probeert naar een medespeler te passen. Krešina is nu in balbezit. Krešina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 11:0

70e minuut.
Dicker met een sublieme pass. Klungelig pakt Krešina de bal. Vieira rent richting de bal. Krešina onderschept slim de pass. Krešina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 12:0

74e minuut.
Termath kopt de bal weg. Özbek probeert de bal met de borst te controleren. Özbek speelt de bal door. Krešina rent richting de bal. Krešina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Donau kopt de bal weg. Krešina rent richting de bal. Krešina met een sublieme pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Donau geeft de bal voor. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Aldag kopt de bal weg. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - admi sokker 13:0

83e minuut.
Hesse probeert naar een medespeler te passen. Dicker geeft een lange en hoge pass. Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judnič probeert naar een medespeler te passen. Özbek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krešina de bal. Krešina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 16%, admi sokker 84%.
1.FC Norderstedt - admi sokker 13:0