Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kerpen Aufstieg 04
Normal Tactiek Sturm
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Massini geeft een hoge lob. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal met de wreef. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Massini rent richting de bal. Wenzel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massini. Wenzel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wenzel kan niet meer verder spelen.

9e minuut.
Klungelig pakt Massini de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haras met de inworp. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira draait met de bal, schiet en ... Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Łaski rent richting de bal. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska met een sublieme pass. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ryszko niet meer kan verder spelen.

12e minuut.
van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele passt de bal in één keer door. Łaski rent richting de bal. Łaski haalt uit met een fantastische trap. Ceballos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Uzsoy geeft een lange en hoge pass. Mydło speelt de bal door. Ferranti is nu in balbezit. Ferranti passt de bal zonder na te denken. Colman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Colman met een sublieme pass. Łaski rent richting de bal. Łaski passt de bal met de wreef. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gonska rent richting de bal. Naruszko onderschept slim de pass. Naruszko probeert naar een medespeler te passen. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:0

23e minuut.
van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele passt de bal met de wreef. de la Torre is nu in balbezit. Łaski onderschept slim de pass. Łaski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vergoossen verovert de bal door een tackle van achteren. Vergoossen probeert naar een medespeler te passen. Ferranti met een sublieme pass. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski haalt uit met een fantastische trap. Ceballos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:1

32e minuut.
Vagu probeert naar een medespeler te passen. Tanoira heeft problemen om de bal te vangen. Łaski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Łaski met een sublieme pass. Gonska is nu in balbezit. Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele schiet op doel. Ceballos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Colman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele geeft een hoge lob. Łaski rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:2

44e minuut.
Ferranti geeft een lange en hoge pass. Łaski controleert de bal met de borst. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... Ceballos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 71%, Aufstieg 04 29%.
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:3

49e minuut.
Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski passt de bal zonder na te denken. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:4

51e minuut.
Haras geeft de bal voor. Gonska is nu in balbezit. Łaski rent richting de bal. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. Ceballos bokst de bal weg. Łaski rent richting de bal. Łaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:5

55e minuut.
Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti geeft een hoge lob. Łaski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 1:6

56e minuut.
Tanoira heeft problemen om de bal te vangen. Vergoossen geeft een hoge lob. Paulakorpi heeft problemen om de bal te vangen. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uzsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardenier geeft de bal voor. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 2:6

60e minuut.
Łaski met een sublieme pass. Daar is Vagu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 3:6

61e minuut.
Portinaro speelt de bal door. Massini is nu in balbezit. Ferranti speelt de bal door. Vagu heeft problemen om de bal te vangen. Vagu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:6

64e minuut.
van de Kasteele met de inworp. Ferranti geeft een lange en hoge pass. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski haalt uit met een fantastische trap. Ceballos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:7

66e minuut.
van de Kasteele met een sublieme pass. Vergoossen is nu in balbezit. Vergoossen geeft een hoge lob. Łaski krijgt zijn hoofd ertegen. Ceballos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:8

68e minuut.
Łaski passt de bal in één keer door. Gonska is nu in balbezit. Gonska passt de bal zonder na te denken. Łaski rent richting de bal. Łaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:9

71e minuut.
Karabacak geeft de bal voor. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele geeft de bal voor. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Colman is nu in balbezit. Colman passt de bal in één keer door. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele schiet op doel. Paulakorpi probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Paulakorpi rent richting de bal. Łaski onderschept slim de pass. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łaski is nu in balbezit. Łaski schiet op doel. Ceballos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:10

89e minuut.
Ferranti probeert naar een medespeler te passen. Łaski rent richting de bal. Gonska rent richting de bal. Łaski is nu in balbezit. Łaski schiet op doel. Ceballos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kerpen 68%, Aufstieg 04 32%.
Borussia Kerpen - Aufstieg 04 4:11