Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.08
  • Stadion: RuhrArena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23820
2002 Mülheim Furious Frisians
defensiv Tactiek 451 flott
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 35.3
matig Schieten redelijk
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
Heetjans geeft een lange en hoge pass. Kondić rent richting de bal. Kondić geeft een lange en hoge pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een lange en hoge pass. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kondić is nu in balbezit. Kondić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal zonder na te denken. Kondić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondić geeft een hoge lob. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Arango speelt de bal door. Kondić rent richting de bal. Kondić geeft een hoge lob. Aguilar controleert de bal met de borst. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 60%, Furious Frisians 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2002 Mülheim - Furious Frisians 0:0

48e minuut.
Arango probeert de bal aan de voet te houden. Kondić geeft de bal voor. Dîrcă heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kondić rent richting de bal. Kondić met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Krzywda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Arango geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Käufer probeert naar een medespeler te passen. Heetjans heeft problemen om de bal te vangen. Heetjans geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Chatzipanagos passt de bal zonder na te denken. Kondić rent richting de bal. Kondić geeft de bal voor. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft een hoge lob. Käufer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hombach rent richting de bal. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar schiet op doel. Käufer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 68%, Furious Frisians 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2002 Mülheim - Furious Frisians 0:0