Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.08
  • Stadion: Sportforum
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34382
BFC Dynamo 2002 Mülheim
def Tactiek defensiv
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen average


1e minuut.
Waldschrath speelt de bal door. Daar is Garthoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garthoff passt de bal zonder na te denken. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Heyer passt de bal zonder na te denken. Cilker rent richting de bal. Cilker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Waldschrath de bal. Waldschrath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cilker is nu in balbezit. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker geeft de bal voor. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Schroden kopt de bal weg. Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rumfeld. Rumfeld krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jaszczur kopt de bal weg. Bahrmann speelt de bal door. Waldschrath kopt de bal weg. Cilker rent richting de bal. Cilker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Heinsch kopt de bal weg. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath rent richting de bal. Waldschrath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - 2002 Mülheim 1:0

31e minuut.
Hombach geeft de bal voor. Gansloser met een snel genomen vrije trap. Waldschrath kopt de bal weg. Cilker kan de bal niet met de borst controleren. Cilker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cilker geeft de bal voor. Käufer probeert naar een medespeler te passen. Heinsch kopt de bal weg. Cilker heeft problemen om de bal te vangen. Cilker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hombach is nu in balbezit. Heyer verovert de bal door een tackle van achteren. Heyer passt de bal zonder na te denken. Cilker is nu in balbezit. Cilker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Heyer rent richting de bal. Rumfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Rumfeld speelt de bal door. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rumfeld kopt de bal weg. Klungelig pakt Heinsch de bal. Heyer probeert naar een medespeler te passen. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker geeft een hoge lob. Käufer bokst de bal weg.

43e minuut.
Silbermücke kan de bal niet met de borst controleren. Nicolaescu is nu in balbezit. Waldschrath onderschept slim de pass. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Käufer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - 2002 Mülheim 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 41%, 2002 Mülheim 59%.
BFC Dynamo - 2002 Mülheim 2:0

58e minuut.
Cilker rent richting de bal. Hombach verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Käufer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - 2002 Mülheim 3:0

59e minuut.
Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath passt de bal met de wreef. Heinsch is nu in balbezit. Folta verovert de bal door een tackle van achteren. Folta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Heyer kopt de bal weg. Cilker rent richting de bal. Cilker geeft een lange en hoge pass. Garthoff rent richting de bal. Garthoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Schroden rent richting de bal. Schroden geeft de bal voor. Cilker kopt de bal weg. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Käufer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garthoff is nu in balbezit. Garthoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - 2002 Mülheim 4:0

71e minuut.
Cilker is nu in balbezit. Cilker geeft de bal voor. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Silbermücke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kapellmann probeert naar een medespeler te passen. Garthoff heeft problemen om de bal te vangen. Garthoff met een sublieme pass. Daar is Cilker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker geeft een hoge lob. Krzywda is nu in balbezit. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Silbermücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicolaescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 32%, 2002 Mülheim 68%.
BFC Dynamo - 2002 Mülheim 4:0