Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.09
  • Stadion: Mainz 005 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18812
Mainz 005 Dynamo Más é Thoil
Normal Tactiek Sidd 5-3-2l
57% Balbezit 43%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Bugera speelt de bal door. Kamat is nu in balbezit. Kamat heeft problemen om de bal te vangen. Kamat geeft de bal voor. Majsner krijgt zijn hoofd ertegen. Racciatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kamat is nu in balbezit. Kamat geeft de bal voor. Natsrek kopt de bal weg. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langenbein geeft een hoge lob. Chorekyan is nu in balbezit. Daar is Chorekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kamat geeft de bal voor. Daude bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 1:0

18e minuut.
Kamat passt de bal met de wreef. Golz rent richting de bal. Golz met een sublieme pass. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Freudenstein onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 1:1

34e minuut.
Retter probeert naar een medespeler te passen. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Freudenstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chorekyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schlappner wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tybora trapt de bal weg van het doel. Roman kopt de bal weg. Schlappner geeft een lange en hoge pass. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus schiet op doel. Tybora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 1:2

35e minuut.
Pillack komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Haberland maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Freudenstein is nu in balbezit. Freudenstein passt de bal zonder na te denken. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus draait met de bal, schiet en ... Tybora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Golz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pillack speelt de bal door. Schlappner geeft de bal voor. Chorekyan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tybora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jarke kopt de bal weg. Kohl controleert de bal met de borst. Retter rent richting de bal. Retter geeft een lange en hoge pass. Chorekyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daude rent richting de bal. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Hach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hach krijgt een gele kaart. Majsner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 2:2

41e minuut.
Pillack met een sublieme pass. Golz heeft problemen om de bal te vangen. Golz geeft de bal voor. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kamat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamat heeft problemen om de bal te vangen. Kamat geeft de bal voor. Majsner maakt een snoekduik en kopt de bal. Racciatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 61%, Dynamo Más é Thoil 39%.
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 3:2

51e minuut.
Schlappner geeft de bal voor. Chorekyan kopt de bal weg. Rotthaus rent richting de bal. Rotthaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 3:3

52e minuut.
Jarke geeft een hoge lob. Daar is Retter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retter met een sublieme pass. Chorekyan heeft problemen om de bal te vangen. Chorekyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 3:4

61e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl geeft de bal voor. Pannenbecker kopt de bal weg. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 3:5

62e minuut.
Samper komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan passt de bal zonder na te denken. Rotthaus is nu in balbezit. Rotthaus schiet op doel. Freudenstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samper zal de hoekschop nemen. Chorekyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 3:6

66e minuut.
Pannenbecker passt de bal met de wreef. Natsrek geeft de bal voor. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel. Racciatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 4:6

69e minuut.
Bugera met een sublieme pass. Kamat heeft problemen om de bal te vangen. Kamat met een sublieme pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... Racciatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 5:6

74e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daude tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daude krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Natsrek met een sublieme pass. Samper is nu in balbezit. Bugera maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bugera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bugera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Samper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daude zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rotthaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotthaus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 70%, Dynamo Más é Thoil 30%.
Mainz 005 - Dynamo Más é Thoil 5:6