Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vorwärts Rückwärts Königsberg
352bd Tactiek NERTW
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 43.2
solid Schieten good
average Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Toderaşca is nu in balbezit. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Bandırma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Condemi is nu in balbezit. Condemi geeft de bal voor. Daar is Ul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Bandırma bokst de bal weg.

30e minuut.
Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciolli onderschept slim de pass. Franciolli geeft de bal voor. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - Königsberg 1:0

33e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte passt de bal met de wreef. García Brisach rent richting de bal. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Bandırma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Grobsteiner is nu in balbezit. Yardımeli onderschept slim de pass. Wewers is nu in balbezit. Wewers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vorwärts Rückwärts - Königsberg 1:1

42e minuut.
Boom speelt de bal door. Pełczyński is nu in balbezit. Yardımeli rent richting de bal. Pełczyński onderschept slim de pass. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vorwärts Rückwärts 45%, Königsberg 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vorwärts Rückwärts - Königsberg 1:1

49e minuut.
Vivier rent richting de bal. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vivier. Vivier krijgt een gele kaart. Nesterenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasprzyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Nesterenko geeft de bal voor. Wewers rent richting de bal. Condemi rent richting de bal. Wewers verovert de bal door een tackle van achteren. Wewers schiet op doel. Chiappini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Nesterenko rent richting de bal. Condemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko schiet op doel. Chiappini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang geeft een hoge lob. Yardımeli kopt de bal weg. Wewers heeft problemen om de bal te vangen. Wewers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kasprzyk passt de bal met de wreef. Daar is Wewers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel. Bandırma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vorwärts Rückwärts 51%, Königsberg 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vorwärts Rückwärts - Königsberg 1:1