Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Asperden BSG Traktor Torgau
4-1-3-2_R Tactiek brrrr
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Puzović verovert de bal door een tackle van achteren. Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dym wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dym kan niet meer verder spelen. Parizotto komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Puyol geeft een lange en hoge pass. Parizotto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stemmer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Rydlewicz de bal. Rydlewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lee rent richting de bal. Morand verovert de bal door een tackle van achteren. Lokvenc rent richting de bal. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - BSG Traktor Torgau 0:1

13e minuut.
Puzović rent richting de bal. Tegeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzović onderschept slim de pass. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Asperden - BSG Traktor Torgau 1:1

21e minuut.
Puzović speelt de bal door. Parizotto is nu in balbezit. Lokvenc rent richting de bal. Puzović rent richting de bal. Puzović schiet op doel. Mulde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Stemmer met de inworp. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko passt de bal zonder na te denken. Ullmann rent richting de bal. Ullmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Asperden - BSG Traktor Torgau 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Asperden 57%, BSG Traktor Torgau 43%.
SV Asperden - BSG Traktor Torgau 1:2

46e minuut.
Bączyk komt het veld opgelopen. Wieprzęć komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko passt de bal zonder na te denken. Rydlewicz speelt de bal door. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Eboula geeft een lange en hoge pass. Götze rent richting de bal. Quiñones schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Götze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Götze kan niet meer verder spelen. Tojal komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lokvenc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiñones rent richting de bal. Quiñones geeft de bal voor. Puzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzović draait met de bal, schiet en ... Mulde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Asperden - BSG Traktor Torgau 2:2

72e minuut.
Tojal passt de bal in één keer door. Lee rent richting de bal. Lee probeert naar een medespeler te passen. Ullmann rent richting de bal. Ullmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ullmann is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lee geeft de bal voor. Barači speelt de bal door. Quiñones kopt de bal weg. Puzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Stemmer is nu in balbezit. Stemmer geeft een lange en hoge pass. Quiñones speelt de bal door. Puzović rent richting de bal. Puzović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Asperden 55%, BSG Traktor Torgau 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Asperden - BSG Traktor Torgau 2:2