Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsv Heimbuchenthal Magic Kicks
Normal Tactiek Birdcage
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perfler speelt de bal door. Nagat rent richting de bal. Nagat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wortmann trapt de bal weg. Kohl kopt de bal weg. Daar is Claassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kohl onderschept slim de pass. Kohl passt de bal in één keer door. Pfahl rent richting de bal. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:1

13e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Kohl met een sublieme pass. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină schiet op doel. Wiblishauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:2

17e minuut.
Kempa rent richting de bal. Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal met de wreef. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:3

21e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Pfahl is nu in balbezit. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:4

24e minuut.
Ciuchină onderschept slim de pass. Ciuchină speelt de bal door. Pfahl heeft problemen om de bal te vangen. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Pflingsten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Ciuchină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchină geeft een lange en hoge pass. Claassen heeft problemen om de bal te vangen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:5

33e minuut.
Daar is Mustermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl passt de bal met de wreef. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pfahl speelt de bal door. Ciuchină rent richting de bal. Branco met een sublieme pass. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl verovert de bal door een tackle van achteren. Kohl passt de bal zonder na te denken. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Claassen rent richting de bal. Pfahl verovert de bal door een tackle van achteren. Pfahl passt de bal in één keer door. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 69%, Magic Kicks 31%.
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:5

51e minuut.
Kempa passt de bal zonder na te denken. Pflingsten heeft problemen om de bal te vangen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:6

52e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal in één keer door. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel. Wiblishauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:7

62e minuut.
Puls met een sublieme pass. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină passt de bal zonder na te denken. Pfahl rent richting de bal. Pfahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Perfler de bal. Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal met de wreef. Pfahl rent richting de bal. Pfahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:8

67e minuut.
Wiblishauser met een sublieme pass. Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal met de wreef. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pflingsten probeert naar een medespeler te passen. Kempa is nu in balbezit. Kempa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pfahl de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Puls bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls geeft de bal voor. Kempa kopt de bal weg. Klungelig pakt Pfahl de bal. Pfahl passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Mustermann de bal. Kohl speelt de bal door. Kempa met een sublieme pass. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Taubert geeft een lange en hoge pass. Mustermann geeft een hoge lob. Oeljeklaus heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Claassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:9

90e minuut.
Oeljeklaus is nu in balbezit. Ciuchină onderschept slim de pass. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Wiblishauser probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 70%, Magic Kicks 30%.
Tsv Heimbuchenthal - Magic Kicks 0:9