Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalalalalalalala Mainz 005
Commando Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 55.8
adequate Schieten outstanding
adequate Passen good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Fähnemann geeft de bal voor. Ramelow bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner onderschept slim de pass. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Umbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:1

12e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner rent richting de bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. Umbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Ramelow is nu in balbezit. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Faruga de bal onder controle te krijgen. Umbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:2

25e minuut.
Faruga kopt de bal weg. Klungelig pakt Roman de bal. Tröger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Roman schiet op doel. Umbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:3

31e minuut.
Fähnemann met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ... Umbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:4

40e minuut.
Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tröger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jasker is nu in balbezit. Jasker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Roman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamat is nu in balbezit. Kamat passt de bal in één keer door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fähnemann passt de bal met de wreef. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Umbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 58%, Mainz 005 42%.
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:5

49e minuut.
Dirksen geeft een lange en hoge pass. Fähnemann rent richting de bal. Fähnemann speelt de bal door. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:6

52e minuut.
Tröger kopt de bal weg. Majsner is nu in balbezit. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:7

65e minuut.
Juen heeft problemen om de bal te vangen. Finster bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dirksen zijn tegenspeler op de grond. Dirksen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Freudenstein passt de bal met de wreef. Natsrek heeft problemen om de bal te vangen. Natsrek passt de bal met de wreef. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Majsner rent richting de bal. Roman rent richting de bal. Majsner is nu in balbezit. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wunderlich rent richting de bal. Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal zonder na te denken. Fähnemann is nu in balbezit. Fähnemann geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tröger kopt de bal weg. Pannenbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Finster begaat een overtreding. Pannenbecker moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pannenbecker kan niet meer verder spelen. Seger komt het veld opgelopen. Mauritz komt het veld opgelopen. Olaf komt het veld opgelopen. Dirksen met een snel genomen vrije trap. Kamat is nu in balbezit. Kamat passt de bal in één keer door. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 67%, Mainz 005 33%.
Schalalalalalalala - Mainz 005 0:7