Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau Königsberg
brrrr Tactiek NERTW
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten very good
average Passen weak
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Bandırma trapt de bal weg. Wewers heeft problemen om de bal te vangen. Janeczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janeczko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Stemmer geeft een hoge lob. Inworp. Wewers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yardımeli passt de bal met de wreef. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko speelt de bal door. Klungelig pakt Wewers de bal. Wewers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ðức Minh probeert naar een medespeler te passen. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko passt de bal in één keer door. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers haalt uit met een fantastische trap. Mulde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 62%, Königsberg 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSG Traktor Torgau - Königsberg 0:0

50e minuut.
Äckerle kopt de bal weg. Accursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Accursi passt de bal zonder na te denken. Wewers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rakar passt de bal met de wreef. Stemmer is nu in balbezit. Stemmer geeft een lange en hoge pass. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lang. Lee raakt geblesseerd tijdens het duel. Götze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ullmann springt en kopt de bal. Bandırma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Nesterenko passt de bal in één keer door. Ðức Minh is nu in balbezit. Janeczko begaat een overtreding. Janeczko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ðức Minh raakt geblesseerd tijdens het duel. Yardımeli met een snel genomen vrije trap. Wewers is nu in balbezit. Wewers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 62%, Königsberg 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSG Traktor Torgau - Königsberg 0:0