Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern KGaA Tsv Heimbuchenthal
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
average Verdedigen poor


15e minuut.
Siwak haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Lindenboin de bal. Lindenboin geeft een lange en hoge pass. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ideker heeft problemen om de bal te vangen. Corovnic rent richting de bal. Corovnic passt de bal in één keer door. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wiblishauser met een harde bal richting middenveld. Przybyłowski kopt de bal weg. Pflingsten is nu in balbezit. Hirt onderschept slim de pass. Hirt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lindenboin rent richting de bal. Lindenboin probeert naar een medespeler te passen. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt is nu in balbezit. Hirt haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tremis geeft de bal voor. Lindenboin is nu in balbezit. Lindenboin met een sublieme pass. Menegardo rent richting de bal. Menegardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirt is nu in balbezit. Hirt schiet op doel. Wiblishauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pflingsten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín onderschept slim de pass. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Tsv Heimbuchenthal 1:0

37e minuut.
Przybyłowski geeft een hoge lob. Hirt rent richting de bal. Hirt speelt de bal door. Menegardo is nu in balbezit. Menegardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern KGaA 36%, Tsv Heimbuchenthal 64%.
Bayern KGaA - Tsv Heimbuchenthal 1:0

56e minuut.
Mustermann rent richting de bal. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín met een sublieme pass. Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Albarracín probeert naar een medespeler te passen. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt passt de bal met de wreef. Menegardo is nu in balbezit. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Tsv Heimbuchenthal 2:0

71e minuut.
Nagat passt de bal met de wreef. Peschke is nu in balbezit. Przybyłowski geeft een hoge lob. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Tsv Heimbuchenthal 3:0

75e minuut.
Mustermann passt de bal met de wreef. Perlitz rent richting de bal. Perlitz passt de bal met de wreef. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler schiet op doel. Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Albarracín passt de bal zonder na te denken. Hirt is nu in balbezit. Hirt speelt de bal door. Menegardo is nu in balbezit. Menegardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern KGaA - Tsv Heimbuchenthal 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern KGaA 38%, Tsv Heimbuchenthal 62%.
Bayern KGaA - Tsv Heimbuchenthal 4:0