Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vorwärts Rückwärts BSG Traktor Torgau
352bd Tactiek brrrr
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Stemmer geeft een hoge lob. Carvalho kopt de bal weg. Boom speelt de bal door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mulde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ullmann heeft problemen om de bal te vangen. Pappermann is nu in balbezit. Ullmann onderschept slim de pass. Ullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 0:1

19e minuut.
Tojal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franciolli met een snelle inworp. Boom rent richting de bal. Boom geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Franciolli speelt de bal door. Boom met een sublieme pass. Klungelig pakt Tegeder de bal. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Mulde bokst de bal weg. Daar is Tojal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 1:1

26e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aponte passt de bal met de wreef. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz geeft de bal voor. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 1:2

31e minuut.
Ciświcki is nu in balbezit. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pappermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 1:3

38e minuut.
Tojal speelt de bal door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze maakt een afschuwelijke overtreding. Götze krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki passt de bal in één keer door. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tegeder de bal onder controle te krijgen. Mulde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Lokvenc passt de bal met de wreef. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko met een sublieme pass. Ullmann is nu in balbezit. Ullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vorwärts Rückwärts 38%, BSG Traktor Torgau 62%.
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 1:4

46e minuut.
Carvalho met een sublieme pass. Piroddi is nu in balbezit. Piroddi met een sublieme pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 2:4

55e minuut.
Piroddi met de inworp. Carvalho met een sublieme pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel. Mulde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 3:4

56e minuut.
Stemmer met de inworp. Rydlewicz geeft de bal voor. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. Chiappini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 3:5

60e minuut.
Götze geeft een hoge lob. Aponte kopt de bal weg. Tojal rent richting de bal. Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boom verovert de bal door een tackle van achteren. Boom passt de bal met de wreef. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stemmer is nu in balbezit. Stemmer geeft een hoge lob. Lokvenc kopt de bal weg. Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vorwärts Rückwärts 42%, BSG Traktor Torgau 58%.
FC Vorwärts Rückwärts - BSG Traktor Torgau 3:5