Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsv Heimbuchenthal BigSaktus FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gartmann geeft een lange en hoge pass. Claassen is nu in balbezit. Meyer onderschept slim de pass. Isstas is nu in balbezit. Isstas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dillinger is nu in balbezit. Dillinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ideker met de inworp. Isstas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Isstas bereikt de bal nog maar net als eerste. Isstas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nagat is nu in balbezit. Dütsch verovert de bal door een tackle van achteren. Dütsch met een sublieme pass. Meyer is nu in balbezit. Meyer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dillinger rent richting de bal. Isstas rent richting de bal. Isstas probeert naar een medespeler te passen. Meyer is nu in balbezit. Meyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Isstas speelt de bal door. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meyer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dillinger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - BigSaktus FC 0:1

28e minuut.
Isstas bereikt de bal nog maar net als eerste. Isstas passt de bal met de wreef. Wiblishauser speelt de bal door. Perfler is nu in balbezit. Perfler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pflingsten geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starke met een snelle inworp. Isstas is nu in balbezit. Isstas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 64%, BigSaktus FC 36%.
Tsv Heimbuchenthal - BigSaktus FC 0:1

50e minuut.
Pflingsten geeft een hoge lob. Oeljeklaus is nu in balbezit. Dillinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dillinger krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dütsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Oeljeklaus rent richting de bal. Oeljeklaus geeft een lange en hoge pass. Isstas is nu in balbezit. Isstas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Dütsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagat probeert naar een medespeler te passen. Perfler is nu in balbezit. Perfler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dütsch heeft problemen om de bal te vangen. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Meyer is nu in balbezit. Meyer haalt uit met een fantastische trap. Wiblishauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsv Heimbuchenthal - BigSaktus FC 0:2

75e minuut.
Perfler met een sublieme pass. Klungelig pakt Perlitz de bal. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler onderschept slim de pass. Perfler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dütsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagat geeft de bal voor. Eppenhoff rent richting de bal. Ideker verovert de bal door een tackle van achteren. Ideker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsv Heimbuchenthal 47%, BigSaktus FC 53%.
Tsv Heimbuchenthal - BigSaktus FC 0:2