Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.09
  • Stadion: Cedric Backer Dome
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16839
Magic Kicks Bayern KGaA
Birdcage Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 30.4
very good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl probeert naar een medespeler te passen. Kempa geeft een hoge lob. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Neiling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tremis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Bayern KGaA 1:0

11e minuut.
Corovnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Neef onderschept slim de pass. Pfahl rent richting de bal. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Neiling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Inworp. Siwak met de inworp. Gutschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegardo verovert de bal door een tackle van achteren. Menegardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sallay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallay probeert naar een medespeler te passen. Albarracín speelt de bal door. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tremis verovert de bal door een tackle van achteren. Kohl met een sublieme pass. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Neiling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Bayern KGaA 2:0

45e minuut.
Kempa met een snelle inworp. Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal met de wreef. Neef is nu in balbezit. Neef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Bayern KGaA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 49%, Bayern KGaA 51%.
Magic Kicks - Bayern KGaA 3:0

51e minuut.
Corovnic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Przybyłowski de bal onder controle te krijgen. Kohl probeert naar een medespeler te passen. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kohl kopt de bal weg. Klungelig pakt Neef de bal. Neef met een sublieme pass. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Przybyłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa onderschept slim de pass. Kempa passt de bal met de wreef. Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Przybyłowski geeft de bal voor. Menegardo rent richting de bal. Gutschmidt onderschept slim de pass. Gutschmidt geeft een hoge lob. Taubert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kempa speelt de bal door. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Neiling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Bayern KGaA 4:0

70e minuut.
Tenbieg onderschept slim de pass. Tenbieg speelt de bal door. Neef is nu in balbezit. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kohl probeert naar een medespeler te passen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl verovert de bal door een tackle van achteren. Pfahl haalt uit met een fantastische trap. Neiling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Bayern KGaA 5:0

83e minuut.
Taubert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempa geeft een hoge lob. Neef bereikt de bal nog maar net als eerste. Neef schiet op doel. Neiling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kohl probeert naar een medespeler te passen. Kempa probeert naar een medespeler te passen. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl schiet op doel. Neiling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Bayern KGaA 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 42%, Bayern KGaA 58%.
Magic Kicks - Bayern KGaA 6:0