Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush Magic Kicks
Standard Tactiek Birdcage
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 37.3
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Hocaoğlu speelt de bal door. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki geeft de bal voor. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tenbieg heeft problemen om de bal te vangen. Indias rent richting de bal. Puls is nu in balbezit. Indias verovert de bal door een tackle van achteren. Indias schiet op doel. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herczeg met de inworp. Neef is nu in balbezit. Indias verovert de bal door een tackle van achteren. Indias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Herczeg geeft een lange en hoge pass. Trehkopf heeft problemen om de bal te vangen. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ... Gressier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Magic Kicks 1:0

18e minuut.
Hocaoğlu is nu in balbezit. Hocaoğlu speelt de bal door. Wrocki probeert naar een medespeler te passen. Indias heeft problemen om de bal te vangen. Indias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tenbieg de bal. Indias rent richting de bal. Indias draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Taubert is nu in balbezit. Wrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wrocki probeert naar een medespeler te passen. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wrocki kopt de bal weg. Hocaoğlu rent richting de bal. Hocaoğlu speelt de bal door. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tenbieg geeft een lange en hoge pass. Hocaoğlu rent richting de bal. Hocaoğlu passt de bal met de wreef. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pfahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal met de wreef. Pfahl rent richting de bal. Pfahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Roleder passt de bal met de wreef. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki met een sublieme pass. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 28%, Magic Kicks 72%.
Borussia Kick and Rush - Magic Kicks 1:0

59e minuut.
Herczeg speelt de bal door. Tenbieg rent richting de bal. Tenbieg geeft een lange en hoge pass. Pfahl is nu in balbezit. Pfahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wrocki rent richting de bal. Wrocki probeert naar een medespeler te passen. Hocaoğlu speelt de bal door. Bils heeft problemen om de bal te vangen. Bils schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wortmann is nu in balbezit. Wortmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herczeg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indias speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tenbieg geeft een lange en hoge pass. Pfahl kopt de bal weg. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg geeft de bal voor. Wrocki kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Roleder geeft een hoge lob. Trehkopf kopt de bal weg. Daar is Herczeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils is nu in balbezit. Bils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Magic Kicks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 25%, Magic Kicks 75%.
Borussia Kick and Rush - Magic Kicks 2:0