Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: Parc des Peintres
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34314
LES PEINTRES Girondins de Madrid C.F.
Carré blanc Tactiek 352p
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
76.3 gemiddelde waardering 71.6
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Argeşeanu probeert naar een medespeler te passen. Huchet heeft problemen om de bal te vangen. Huchet passt de bal zonder na te denken. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Martial passt de bal met de wreef. Darui rent richting de bal. Darui geeft een lange en hoge pass. Jacques maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Suwała passt de bal zonder na te denken. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Massot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Girondins de Madrid C.F. 1:0

10e minuut.
Darui is nu in balbezit. Darui passt de bal in één keer door. Bliard rent richting de bal. Bliard geeft een hoge lob. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Simoës kopt de bal weg. Jacques is nu in balbezit. Franković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques verovert de bal door een tackle van achteren. Jacques haalt uit met een fantastische trap. Stilinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bliard met een sublieme pass. Johnson rent richting de bal. Bliard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johnson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Johnson kan niet meer verder spelen. Soczyński komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Jacques heeft problemen om de bal te vangen. Huchet probeert naar een medespeler te passen. Argeşeanu probeert naar een medespeler te passen. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Leclerc de bal. Soczyński rent richting de bal. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Girondins de Madrid C.F. 2:0

27e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Darui begaat een overtreding. Argeşeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suwała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Norueguês bereikt de bal nog maar net als eerste. Norueguês schiet op doel. Massot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LES PEINTRES 51%, Girondins de Madrid C.F. 49%.
LES PEINTRES - Girondins de Madrid C.F. 2:0

51e minuut.
Leclerc is nu in balbezit. Leclerc met een sublieme pass. Darui is nu in balbezit. Darui geeft de bal voor. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen. Stilinović bokst de bal weg.

53e minuut.
Leclerc is nu in balbezit. Leclerc met een sublieme pass. Darui rent richting de bal. Darui geeft de bal voor. Jacques springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Darui kopt de bal weg. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly begaat een overtreding. Jacques raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Bourreau met een sublieme pass. Martial probeert naar een medespeler te passen. Darui is nu in balbezit. Darui geeft een lange en hoge pass. Jacques springt en kopt de bal. Stilinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Norueguês is nu in balbezit. Turpin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Norueguês is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mattos komt het veld opgelopen. Soczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Huchet heeft problemen om de bal te vangen. Jacques met een sublieme pass. Darui is nu in balbezit. Darui geeft een lange en hoge pass. Simoës maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stilinović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Huchet speelt de bal door. Argeşeanu met een sublieme pass. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel. Massot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LES PEINTRES - Girondins de Madrid C.F. 3:0

89e minuut.
Bliard passt de bal met de wreef. Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal met de wreef. Simoës bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoës schiet op doel. Stilinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LES PEINTRES 51%, Girondins de Madrid C.F. 49%.
LES PEINTRES - Girondins de Madrid C.F. 3:0