Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: TFC.Toulouse Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59999
TFC.Toulouse ★ Peaky Blinders ★
523 Tactiek 4312-DBZ
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
73.4 gemiddelde waardering 76.2
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Butacu met de inworp. Zidane rent richting de bal. Kokinelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokinelis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nenea met een sublieme pass. Zidane met een sublieme pass. Pazurek rent richting de bal. Pazurek geeft de bal voor. Lenglet maakt een snoekduik en kopt de bal. Kudziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
MacKeochan onderschept slim de pass. MacKeochan passt de bal zonder na te denken. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Salvati bokst de bal weg.

26e minuut.
Pazurek passt de bal zonder na te denken. Gastiger rent richting de bal. Joković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gastiger raakt geblesseerd tijdens het duel. Zidane komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burkus stond buitenspel. Tomassini komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek speelt de bal door. Lenglet rent richting de bal. Lenglet geeft een hoge lob. Tomassini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Zidane onderschept slim de pass. Zidane passt de bal met de wreef. Pazurek met een sublieme pass. Lenglet rent richting de bal. Lenglet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 49%, ★ Peaky Blinders ★ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TFC.Toulouse - ★ Peaky Blinders ★ 0:0

55e minuut.
MacKeochan heeft problemen om de bal te vangen. MacKeochan probeert naar een medespeler te passen. Mario met een sublieme pass. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Salvati bokst de bal weg.

57e minuut.
Herbet met een snelle inworp. Zidane speelt de bal door. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Lenglet springt en kopt de bal. Kudziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Inworp. Pagani komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Kryszałowicz komt het veld opgelopen. Zidane met een snelle inworp. Pazurek rent richting de bal. Pazurek speelt de bal door. Lenglet rent richting de bal. Lenglet haalt uit met een fantastische trap. Kudziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Moussaoui kopt de bal weg. Sýkora is nu in balbezit. Sýkora passt de bal met de wreef. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Sýkora is nu in balbezit. Sýkora geeft de bal voor. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus schiet op doel. Salvati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - ★ Peaky Blinders ★ 0:1

84e minuut.
Kryszałowicz met een sublieme pass. Kokinelis is nu in balbezit. Met opzet legt Zidane zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zidane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zidane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Malakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malakyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robѕon met de inworp. Sýkora geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Tomassini krijgt zijn hoofd ertegen. Joković onderschept slim de pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 52%, ★ Peaky Blinders ★ 48%.
TFC.Toulouse - ★ Peaky Blinders ★ 0:1