Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40640
FC Montluçon AS-kapablé
Mi Galette Tactiek evo 541 test
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
71.5 gemiddelde waardering 70.6
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Balašević rent richting de bal. Balašević passt de bal met de wreef. Daar is Heredia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia geeft een hoge lob. Valladares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodosiu. Zakarić raakt geblesseerd tijdens het duel. Śladkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fijałkowski kopt de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Safranek probeert naar een medespeler te passen. Zakarić kopt de bal weg. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Abbes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zakarić passt de bal zonder na te denken. Piątek onderschept slim de pass. Inworp. Fijałkowski met een snelle inworp. Zakarić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić geeft een lange en hoge pass. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - AS-kapablé 1:0

38e minuut.
Pomorski geeft een hoge lob. Valladares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gignac. Gignac krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Teodosiu met een sublieme pass. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia passt de bal met de wreef. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 50%, AS-kapablé 50%.
FC Montluçon - AS-kapablé 1:0

46e minuut.
Comaniciu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pomorski speelt de bal door. Brizzi geeft een lange en hoge pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Pichon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - AS-kapablé 2:0

53e minuut.
Słomczyński geeft de bal voor. Pomorski is nu in balbezit. Homoţescu onderschept slim de pass. Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski schiet op doel. Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Zakarić geeft de bal voor. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Luzifer ... Strafschop! Directe rode kaart, Luzifer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Luzifer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Abbes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

57e minuut.
Heredia speelt de bal door. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Heredia probeert naar een medespeler te passen. Śladkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia speelt de bal door. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pomorski onderschept slim de pass. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Brizzi kopt de bal weg. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Balašević met een snelle inworp. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gignac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comaniciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comaniciu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kożusznik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacheco de bal. Abbes is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel. Pichon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Piątek probeert naar een medespeler te passen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 49%, AS-kapablé 51%.
FC Montluçon - AS-kapablé 2:0