Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 37071
FC Merluchon DrogbaTeam
442 bofbof Tactiek test
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 72.1
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


19e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará begaat een overtreding. Səmədli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmieciak met een snel genomen vrije trap. Dussart krijgt zijn hoofd ertegen. Paff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tătar verovert de bal door een tackle van achteren. Tătar geeft een hoge lob. Gawor is nu in balbezit. Gawor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - DrogbaTeam 1:0

40e minuut.
Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Duprat geeft een lange en hoge pass. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel. Rotsaert bokst de bal weg.

43e minuut.
Duprat speelt de bal door. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor geeft een lange en hoge pass. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 55%, DrogbaTeam 45%.
FC Merluchon - DrogbaTeam 1:0

49e minuut.
Khắc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Duprat bereikt de bal nog maar net als eerste. Duprat geeft een lange en hoge pass. Ouédec rent richting de bal. Ouédec schiet op doel. Rotsaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybkowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Franchino geeft een hoge lob. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu begaat een overtreding. Cotenescu krijgt een gele kaart. Səmədli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmieciak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trzonek krijgt zijn hoofd ertegen. Paff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - DrogbaTeam 1:1

73e minuut.
Ceará geeft een lange en hoge pass. Ouédec rent richting de bal. Khánh Nam maakt een afschuwelijke overtreding. Khánh Nam krijgt een gele kaart. Ouédec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uzdrowski komt het veld opgelopen. Popa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ciubuc probeert de bal aan de voet te houden. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu geeft een hoge lob. Gawor rent richting de bal. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Popa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rybkowski kopt de bal weg. Khắc Tuấn rent richting de bal. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Gawor kopt de bal weg. Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tătar onderschept slim de pass. Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tătar krijgt een gele kaart. Uzdrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dussart kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - DrogbaTeam 1:2

89e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Khắc Tuấn begaat een overtreding. Ciubuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciubuc met een snel genomen vrije trap. Gawor kopt de bal weg. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Popa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - DrogbaTeam 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 65%, DrogbaTeam 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - DrogbaTeam 2:2