Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:52
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: Luka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37329
Olympique Tartrai AS Tamalou
polonie Tactiek RC S
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Péri kopt de bal weg. Oxum bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard verovert de bal door een tackle van achteren. Fayard haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - AS Tamalou 1:0

8e minuut.
Dubourg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cantieni speelt de bal door. Alfheim rent richting de bal. Alfheim geeft een hoge lob. Azim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Tartrai - AS Tamalou 1:1

12e minuut.
Daar is Cantieni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantieni speelt de bal door. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim passt de bal zonder na te denken. Cancela geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Besson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Azim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - AS Tamalou 1:2

20e minuut.
Pingiewko passt de bal in één keer door. Heitz onderschept slim de pass. Azim is nu in balbezit. Azim haalt uit met een fantastische trap. Besson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - AS Tamalou 1:3

36e minuut.
Mejia probeert naar een medespeler te passen. Alfheim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heitz. Heitz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Regueira onderschept slim de pass. Regueira passt de bal in één keer door. Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Cancela is nu in balbezit. Cancela haalt uit met een fantastische trap. Besson bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantieni met een snelle inworp. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim geeft een hoge lob. Azim springt en kopt de bal. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 56%, AS Tamalou 44%.
Olympique Tartrai - AS Tamalou 1:3

50e minuut.
Cantieni kopt de bal weg. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim probeert naar een medespeler te passen. Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancela haalt uit met een fantastische trap. Besson bokst de bal weg.

52e minuut.
Cantieni met een snelle inworp. Alfheim met een sublieme pass. Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantieni geeft een hoge lob. Azim springt en kopt de bal. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cancela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - AS Tamalou 1:4

55e minuut.
Klungelig pakt Blain de bal. Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomasich krijgt een gele kaart. Cancela raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pingiewko neemt zijn aanloop. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Pugliese komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pugliese onderschept slim de pass. Pugliese probeert naar een medespeler te passen. Péri is nu in balbezit. Péri haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - AS Tamalou 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 51%, AS Tamalou 49%.
Olympique Tartrai - AS Tamalou 2:4