Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nara Team United FC Galette-Saucisse
5H21G2 Tactiek 5-2-AB-2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
73.3 gemiddelde waardering 75.9
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen briljant


3e minuut.
Toksözlü onderschept slim de pass. Cerrato is nu in balbezit. Toksözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Testa rent richting de bal. Testa passt de bal in één keer door. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een hoge lob. Doré krijgt zijn hoofd ertegen. Štetić bokst de bal weg.

12e minuut.
AL Hareb rent richting de bal. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk begaat een overtreding. Harasimczuk krijgt een gele kaart. Toksözlü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toksözlü komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moore rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moore neemt de hoekschop. Ríos springt en kopt de bal. Štetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 1:0

27e minuut.
Thiebaut geeft de bal voor. Inworp. Cornel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andres geeft een hoge lob. Toksözlü springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Andres geeft een hoge lob. AL Hareb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thiebaut. AL Hareb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toksözlü neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Buitenspel voor Doré. Goede buitenspelval van de verdediging. Lemar komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Paravati rent richting de bal. Paravati passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Moore geeft een lange en hoge pass. Doré springt en kopt de bal. Štetić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nara Team United 51%, FC Galette-Saucisse 49%.
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 2:0

49e minuut.
Valette speelt de bal door. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Cuesta is nu in balbezit. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Ternero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Galilea is nu in balbezit. Cornel rent richting de bal. Testa begaat een overtreding. Testa krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Moore rent richting de bal. Moore speelt de bal door. Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 3:0

66e minuut.
Doré passt de bal met de wreef. Moore rent richting de bal. Moore passt de bal met de wreef. Ríos is nu in balbezit. Ríos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kilijan probeert naar een medespeler te passen. Cornel probeert naar een medespeler te passen. Ríos met een sublieme pass. Doré rent richting de bal. Doré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Cerrato geeft de bal voor. Ríos kopt de bal weg. Doré rent richting de bal. Doré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nara Team United 44%, FC Galette-Saucisse 56%.
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 3:0