Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: DrogbaTeam Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29298
DrogbaTeam AS-kapablé
GaleT_W_S57R Tactiek evo 541 test
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
74.3 gemiddelde waardering 69.3
outstanding Schieten very good
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Yuanzhang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli geeft de bal voor. Trzonek krijgt zijn hoofd ertegen. Pichon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 1:0

9e minuut.
Kmieciak passt de bal zonder na te denken. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang passt de bal zonder na te denken. Dussart is nu in balbezit. Dussart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Səmədli is nu in balbezit. Səmədli geeft een hoge lob. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart haalt uit met een fantastische trap. Pichon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 2:0

15e minuut.
Nörgel neemt vlug de vrije trap. Səmədli kopt de bal weg. Daar is Pomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dussart is nu in balbezit. Dussart draait met de bal, schiet en ... Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen probeert naar een medespeler te passen. Valladares heeft problemen om de bal te vangen. Valladares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 2:1

28e minuut.
Klungelig pakt Səmədli de bal. Səmədli geeft een hoge lob. Dussart kopt de bal weg. Trzonek rent richting de bal. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Pichon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pomorski speelt de bal door. Daar is Yuanzhang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuanzhang met een sublieme pass. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart haalt uit met een fantastische trap. Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kmieciak heeft problemen om de bal te vangen. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Szotek rent richting de bal. Szotek geeft een hoge lob. Dussart rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trzonek rent richting de bal. Trzonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrogbaTeam 41%, AS-kapablé 59%.
DrogbaTeam - AS-kapablé 3:1

48e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli passt de bal zonder na te denken. Yuanzhang met een sublieme pass. Dussart is nu in balbezit. Dussart draait met de bal, schiet en ... Pichon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gerritsen rent richting de bal. Gerritsen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teodosiu de bal. Teodosiu schiet op doel. Rotsaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rotsaert trapt de bal weg. Səmədli rent richting de bal. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Dussart geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Poortvliet is nu in balbezit. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Səmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Trzonek rent richting de bal. Trzonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 4:1

73e minuut.
Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević passt de bal in één keer door. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia geeft een hoge lob. Valladares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Teodosiu speelt de bal door. Heredia rent richting de bal. Heredia geeft de bal voor. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 4:2

76e minuut.
Popa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski rent richting de bal. Dussart onderschept slim de pass. Dussart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 5:2

86e minuut.
Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang passt de bal met de wreef. Trzonek rent richting de bal. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Pichon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - AS-kapablé 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrogbaTeam 40%, AS-kapablé 60%.
DrogbaTeam - AS-kapablé 6:2