Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45999
FC Merluchon FC Montluçon
442 bofbof Tactiek Mi Galette
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
70.9 gemiddelde waardering 70.3
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Abbes onderschept slim de pass. Ceará onderschept slim de pass. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel. Paff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - FC Montluçon 0:1

9e minuut.
Zakarić passt de bal in één keer door. Pacheco speelt de bal door. Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski geeft een hoge lob. Abbes maakt een snoekduik en kopt de bal. Paff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kuslapu passt de bal met de wreef. Fijałkowski rent richting de bal. Tătar begaat een overtreding. Tătar krijgt een gele kaart. Fijałkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakarić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić speelt de bal door. Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 61%, FC Montluçon 39%.
FC Merluchon - FC Montluçon 0:1

56e minuut.
Inworp. Ciubuc met de inworp. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Brizzi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubuc met een snelle inworp. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Brizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciubuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal. Ebejer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ouédec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - FC Montluçon 1:1

61e minuut.
Pahuara met een sublieme pass. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu geeft de bal voor. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik geeft een hoge lob. Abbes kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cotenescu passt de bal in één keer door. Duprat met een sublieme pass. Răcaru is nu in balbezit. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ebejer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Duprat passt de bal met de wreef. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Ebejer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ceará probeert naar een medespeler te passen. Duprat rent richting de bal. Duprat passt de bal met de wreef. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel. Ebejer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kożusznik geeft de bal voor. Răcaru is nu in balbezit. Ouédec is nu in balbezit. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 55%, FC Montluçon 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - FC Montluçon 1:1