Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nara Team United Olympique Tartrai
Le Boss Tactiek 532 DB P
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
70.6 gemiddelde waardering 67.2
wonderbaarlijk Schieten solide
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore probeert naar een medespeler te passen. Testa rent richting de bal. Testa geeft een lange en hoge pass. Doré springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Harasimczuk controleert de bal met de borst. Testa speelt de bal door. Moore rent richting de bal. Moore geeft de bal voor. Doré springt en kopt de bal. Besson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khan rent richting de bal. Grillon onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - Olympique Tartrai 1:0

37e minuut.
Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejia. Doré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejia probeert naar een medespeler te passen. Testa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doré springt en kopt de bal. Besson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Moore geeft de bal voor. Grillon kopt de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft de bal voor. Doré krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nara Team United 49%, Olympique Tartrai 51%.
Nara Team United - Olympique Tartrai 1:0

46e minuut.
Ríos komt het veld opgelopen. Rey komt het veld opgelopen. Buszka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Khan is nu in balbezit. Braun rent richting de bal. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - Olympique Tartrai 2:0

56e minuut.
Rey speelt de bal door. Klungelig pakt Moore de bal. Inworp. Moore met een snelle inworp. Rey geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - Olympique Tartrai 3:0

59e minuut.
Heitz geeft een hoge lob. Paravati heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fayard. Fayard krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Paravati speelt de bal door. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore passt de bal met de wreef. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Vigneron komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ... Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Grillon verovert de bal door een tackle van achteren. Grillon met een sublieme pass. Braun is nu in balbezit. Khan onderschept slim de pass. Khan haalt uit met een fantastische trap. Besson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Moore is nu in balbezit. Heitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khan maakt een snoekduik en kopt de bal. Besson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Heitz passt de bal met de wreef. Grillon is nu in balbezit. Grillon geeft de bal voor. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ... Besson bokst de bal weg.

89e minuut.
Khan kopt de bal weg. Ríos met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft de bal voor. Khan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nara Team United 28%, Olympique Tartrai 72%.
Nara Team United - Olympique Tartrai 3:0