Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC Peyrat Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 29989
Girondins de Madrid C.F. TFC.Toulouse
352p Tactiek 523
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
68.6 gemiddelde waardering 72
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Lenglet rent richting de bal. Lenglet passt de bal zonder na te denken. Leclerc is nu in balbezit. Tomassini onderschept slim de pass. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Massot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tomassini rent richting de bal. Tesson onderschept slim de pass. Lenglet verovert de bal door een tackle van achteren. Lenglet draait met de bal, schiet en ... Massot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Girondins de Madrid C.F. - TFC.Toulouse 0:1

32e minuut.
Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet geeft een lange en hoge pass. Lenglet kopt de bal weg. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Massot bokst de bal weg.

41e minuut.
Tesson neemt vlug de vrije trap. Caban kopt de bal weg. Klungelig pakt Moussaoui de bal. Simoës is nu in balbezit. Simoës draait met de bal, schiet en ... Salvati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rossi passt de bal met de wreef. Candela is nu in balbezit. Malakyan maakt een afschuwelijke overtreding. Malakyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girondins de Madrid C.F. 47%, TFC.Toulouse 53%.
Girondins de Madrid C.F. - TFC.Toulouse 0:1

60e minuut.
Moussaoui onderschept slim de pass. Moussaoui geeft een hoge lob. Turpin rent richting de bal. Lenglet verovert de bal door een tackle van achteren. Lenglet haalt uit met een fantastische trap. Massot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazurek met de inworp. Martial probeert naar een medespeler te passen. Leirvåg geeft een lange en hoge pass. Lenglet kopt de bal weg. Massot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Malakyan geeft de bal voor. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek geeft de bal voor. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Manceau rent richting de bal. Simoës is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leirvåg. Leirvåg krijgt een gele kaart. Candela kopt de bal weg. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. Leirvåg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manceau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Manceau neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Herbet probeert naar een medespeler te passen. Lenglet rent richting de bal. Lenglet heeft problemen om de bal te vangen. Lenglet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Girondins de Madrid C.F. - TFC.Toulouse 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girondins de Madrid C.F. 55%, TFC.Toulouse 45%.
Girondins de Madrid C.F. - TFC.Toulouse 0:2