Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39245
FC Montluçon DrogbaTeam
Mi Galette Tactiek GaleT_W_S57R
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.5 gemiddelde waardering 74.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


6e minuut.
Zakarić met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Rotsaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gignac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khánh Nam kopt de bal weg. Kmieciak heeft problemen om de bal te vangen. Zakarić is nu in balbezit. Zakarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 50%, DrogbaTeam 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Montluçon - DrogbaTeam 0:0

50e minuut.
Sastre speelt de bal door. Śladkowski heeft problemen om de bal te vangen. Yuanzhang rent richting de bal. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart schiet op doel. Safranek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Uzdrowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bertoli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franchino komt het veld opgelopen. Trzonek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Popa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kmieciak met een sublieme pass. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een hoge lob. Trzonek springt en kopt de bal. Safranek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - DrogbaTeam 0:1

80e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Dussart zijn tegenspeler op de grond. Dussart krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Trzonek is nu in balbezit. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek rent richting de bal. Trzonek heeft problemen om de bal te vangen. Trzonek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fijałkowski met de inworp. Kożusznik is nu in balbezit. Yuanzhang maakt een afschuwelijke overtreding. Yuanzhang krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gignac passt de bal met de wreef. Zakarić rent richting de bal. Zakarić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abbes de bal. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 54%, DrogbaTeam 46%.
FC Montluçon - DrogbaTeam 0:1