Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: AS-kapablé Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 49996
AS-kapablé FC Merluchon
evo 541 test Tactiek 442 bofbof
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.1 gemiddelde waardering 70.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gerritsen heeft problemen om de bal te vangen. Gerritsen probeert naar een medespeler te passen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia geeft de bal voor. Valladares kopt de bal weg. Zanozin bokst de bal weg.

2e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu passt de bal in één keer door. Luzifer heeft problemen om de bal te vangen. Ouédec onderschept slim de pass. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Pichon bokst de bal weg.

28e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia geeft de bal voor. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valladares is nu in balbezit. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Zanozin bokst de bal weg.

38e minuut.
Duprat is nu in balbezit. Duprat passt de bal in één keer door. Poortvliet is nu in balbezit. Ouédec onderschept slim de pass. Ouédec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor passt de bal met de wreef. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Pichon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS-kapablé - FC Merluchon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS-kapablé 50%, FC Merluchon 50%.
AS-kapablé - FC Merluchon 0:1

51e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu passt de bal in één keer door. Gawor is nu in balbezit. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Pichon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Valladares is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará geeft een lange en hoge pass. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ceará maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Poortvliet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răcaru. Poortvliet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal met de wreef. Daar is Heredia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia geeft de bal voor. Balašević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Balašević controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wojciulewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Pichon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS-kapablé - FC Merluchon 0:2

75e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc geeft een hoge lob. Răcaru kopt de bal weg. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec schiet op doel. Pichon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Teodosiu passt de bal in één keer door. Tătar is nu in balbezit. Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia geeft een lange en hoge pass. Valladares springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gerritsen geeft een lange en hoge pass. Valladares kopt de bal weg. Heredia rent richting de bal. Heredia geeft een hoge lob. Valladares krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS-kapablé 42%, FC Merluchon 58%.
AS-kapablé - FC Merluchon 0:2