Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:49
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: AS-kapablé Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29380
AS-kapablé Girondins de Madrid C.F.
532axe evo Tactiek 352t
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
66.8 gemiddelde waardering 70.3
solid Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Tesson verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin is nu in balbezit. Bliard rent richting de bal. Bliard geeft de bal voor. Manceau bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manceau rent richting de bal. Manceau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS-kapablé - Girondins de Madrid C.F. 0:1

25e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela passt de bal zonder na te denken. Rossi speelt de bal door. Simoës bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoës haalt uit met een fantastische trap. Pichon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS-kapablé 58%, Girondins de Madrid C.F. 42%.
AS-kapablé - Girondins de Madrid C.F. 0:1

48e minuut.
Martial speelt de bal door. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević begaat een overtreding. Balašević krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gerritsen is nu in balbezit. Martial is nu in balbezit. Martial passt de bal in één keer door. Candela is nu in balbezit. Candela geeft een hoge lob. Pichon bokst de bal weg. Simoës springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela is nu in balbezit. Candela speelt de bal door. Manceau rent richting de bal. Manceau draait met de bal, schiet en ... Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal zonder na te denken. Manceau rent richting de bal. Manceau schiet op doel. Pichon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS-kapablé - Girondins de Madrid C.F. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS-kapablé 65%, Girondins de Madrid C.F. 35%.
AS-kapablé - Girondins de Madrid C.F. 0:2