Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:49
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32563
FC Montluçon LES PEINTRES
Mi Galette Tactiek Carré blanc
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
68.8 gemiddelde waardering 72.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Norueguês rent richting de bal. Fijałkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Norueguês is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fijałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Norueguês legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ebejer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - LES PEINTRES 0:1

12e minuut.
Lytras geeft de bal voor. Abbes rent richting de bal. Giuly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giuly krijgt een gele kaart. Abbes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abbes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Stilinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Montluçon - LES PEINTRES 1:1

23e minuut.
Palimąka met een snelle inworp. Argeşeanu met een sublieme pass. Palimąka rent richting de bal. Palimąka geeft een lange en hoge pass. Mattos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Suwała passt de bal in één keer door. Rault geeft de bal voor. Norueguês rent richting de bal. Norueguês draait met de bal, schiet en ... Ebejer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - LES PEINTRES 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 51%, LES PEINTRES 49%.
FC Montluçon - LES PEINTRES 1:2

47e minuut.
Pomper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić geeft de bal voor. Daar is Giuly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Pomper met de inworp. Daar is Zakarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakarić geeft de bal voor. Abbes krijgt zijn hoofd ertegen. Stilinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Montluçon - LES PEINTRES 2:2

58e minuut.
Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Abbes is nu in balbezit. Abbes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Suwała passt de bal met de wreef. Mattos rent richting de bal. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Ebejer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński geeft de bal voor. Giuly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abbes rent richting de bal. Abbes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Doeltrap. Pacheco komt het veld opgelopen. Kuslapu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuslapu met een sublieme pass. Paler is nu in balbezit. Paler haalt uit met een fantastische trap. Stilinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - LES PEINTRES 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 40%, LES PEINTRES 60%.
FC Montluçon - LES PEINTRES 3:2