Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:49
  • Competitiewedstrijd: Ligue 1
  • Stadion: TFC.Toulouse Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38194
TFC.Toulouse Olympique Tartrai
523 Tactiek 5212db_P
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
74 gemiddelde waardering 67.7
incredible Schieten very good
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


6e minuut.
Tomasich onderschept slim de pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenglet de bal. Lenglet draait met de bal, schiet en ... Raposo bokst de bal weg.

10e minuut.
Tomasich verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pazurek de bal. Met opzet legt Tomasich zijn tegenspeler op de grond. Tomasich krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Konate passt de bal zonder na te denken. Fayard is nu in balbezit. Caban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caban krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Salvati probeert naar een medespeler te passen. Zidane kopt de bal weg. Sot speelt de bal door. Fayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard haalt uit met een fantastische trap. Salvati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane met een sublieme pass. Lenglet is nu in balbezit. Lenglet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - Olympique Tartrai 1:0

14e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek geeft een hoge lob. Lenglet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenglet draait met de bal, schiet en ... Raposo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Caban kopt de bal weg. Herbet rent richting de bal. Herbet met een sublieme pass. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moussaoui speelt de bal door. Klungelig pakt Herbet de bal. Herbet met een sublieme pass. Lenglet is nu in balbezit. Lenglet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - Olympique Tartrai 2:0

37e minuut.
Dubourg passt de bal met de wreef. Fayard bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fayard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konate komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Sot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban geeft de bal voor. Braun is nu in balbezit. Lenglet is nu in balbezit. Lenglet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Braun geeft de bal voor. Herbet rent richting de bal. Herbet passt de bal zonder na te denken. Zidane geeft de bal voor. Tomassini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 43%, Olympique Tartrai 57%.
TFC.Toulouse - Olympique Tartrai 2:0

47e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidane kan de bal niet met de borst controleren. Zidane geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek geeft een hoge lob. Lenglet is nu in balbezit. Lenglet draait met de bal, schiet en ... Raposo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TFC.Toulouse - Olympique Tartrai 3:0

53e minuut.
Tomasich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lenglet is nu in balbezit. Lenglet passt de bal in één keer door. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Melchior probeert de bal aan de voet te houden. Raposo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Konate rent richting de bal. Leirvåg geeft een lange en hoge pass. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een hoge lob. Tomassini maakt een snoekduik en kopt de bal. Raposo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TFC.Toulouse 56%, Olympique Tartrai 44%.
TFC.Toulouse - Olympique Tartrai 3:0