Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Galette-Saucisse DrogbaTeam
5-3-2-P Tactiek GaleT_W_S57R
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
74.5 gemiddelde waardering 68.2
formidable Schieten excellent
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


12e minuut.
Toksözlü verovert de bal door een tackle van achteren. Nörgel bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü onderschept slim de pass. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Rotsaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - DrogbaTeam 1:0

27e minuut.
AL Hareb rent richting de bal. Rybkowski begaat een overtreding. AL Hareb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzonek komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Inworp. Səmədli met een snelle inworp. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Uzdrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Štetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
AL Hareb probeert naar een medespeler te passen. Cornel met een sublieme pass. Andres probeert naar een medespeler te passen. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü schiet op doel. Rotsaert bokst de bal weg.

42e minuut.
Andres rent richting de bal. Andres passt de bal zonder na te denken. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Rotsaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - DrogbaTeam 2:0

43e minuut.
Andres met een sublieme pass. Geck rent richting de bal. Geck passt de bal zonder na te denken. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 50%, DrogbaTeam 50%.
FC Galette-Saucisse - DrogbaTeam 2:0

55e minuut.
Geck onderschept slim de pass. Geck met een sublieme pass. Andres speelt de bal door. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Rotsaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kant heeft problemen om de bal te vangen. Chollet rent richting de bal. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Štetić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Uzdrowski rent richting de bal. Uzdrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - DrogbaTeam 2:1

68e minuut.
Toksözlü controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Franchino komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Franchino probeert naar een medespeler te passen. Səmədli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galilea. Galilea krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Cornel probeert naar een medespeler te passen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres passt de bal zonder na te denken. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Trzonek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Roland komt het veld opgelopen. Cybulski komt het veld opgelopen. Perger komt het veld opgelopen. Popa komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Geck probeert naar een medespeler te passen. Səmədli rent richting de bal. Galilea begaat een overtreding. Səmədli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Səmədli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štetić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 54%, DrogbaTeam 46%.
FC Galette-Saucisse - DrogbaTeam 2:1