Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Galinette hyperion fc
C523 Tactiek NEW 2020 AILIER
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Vâlcu met een snelle inworp. Bíró rent richting de bal. Bíró geeft een lange en hoge pass. Pouget maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Durán speelt de bal door. Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut passt de bal met de wreef. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Durán met een sublieme pass. Klungelig pakt Breschi de bal. Breschi passt de bal in één keer door. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel. Latoszek bokst de bal weg. Fadıloğlu is nu in balbezit. Deptuch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadıloğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Fadıloğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Latoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Fadıloğlu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wibaut neemt de hoekschop. Rosales kopt de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Amerighi rent richting de bal. Butulescu begaat een overtreding. Amerighi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wibaut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Latoszek bokst de bal weg.

26e minuut.
Breschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró begaat een overtreding. Breschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fennely zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amerighi kopt de bal weg. Fadıloğlu is nu in balbezit. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Durán speelt de bal door. Wibaut geeft een hoge lob. Bot kan de bal niet met de borst controleren. Amerighi rent richting de bal. Amerighi schiet op doel. Latoszek bokst de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Galinette - hyperion fc 1:0

36e minuut.
Breschi probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kościecha begaat een overtreding. Kościecha krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Durán kopt de bal weg. Amerighi rent richting de bal. Butulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butulescu krijgt een gele kaart. Amerighi raakt geblesseerd tijdens het duel. Durán met een snel genomen vrije trap. Amerighi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Galinette 36%, hyperion fc 64%.
La Galinette - hyperion fc 1:0

58e minuut.
Bescapé kopt de bal weg. Durán is nu in balbezit. Durán geeft de bal voor. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Latoszek bokst de bal weg.

61e minuut.
Martí onderschept slim de pass. Martí geeft een hoge lob. Bot kopt de bal weg. Fadıloğlu rent richting de bal. Fadıloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Martí maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fadıloğlu rent richting de bal. Deptuch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deptuch krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kościecha geeft de bal voor. Martí controleert de bal met de borst. Vâlcu rent richting de bal. Pouget rent richting de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bescapé verovert de bal door een tackle van achteren. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha geeft een lange en hoge pass. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Galinette - hyperion fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Galinette 47%, hyperion fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Galinette - hyperion fc 1:1