Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Aleksandrowka
Cheyenne Tactiek CCA
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.9 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Cámara heeft problemen om de bal te vangen. Cámara met een sublieme pass. Epremyan is nu in balbezit. Jakubowski onderschept slim de pass. Jakubowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Aleksandrowka 0:1

26e minuut.
Kwasiborski is nu in balbezit. Fernández Carbajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski begaat een overtreding. Kwasiborski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Geslin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekeridis rent richting de bal. Ali onderschept slim de pass. Ali draait met de bal, schiet en ... Dutruel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 58%, Aleksandrowka 42%.
sapiacains - Aleksandrowka 0:1

48e minuut.
Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo speelt de bal door. Cărănică heeft problemen om de bal te vangen. Cărănică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chatzikraniotis kopt de bal weg. Geslin met een sublieme pass. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali schiet op doel. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Aleksandrowka 0:2

61e minuut.
Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo geeft een lange en hoge pass. Daar is Cărănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Neagoe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Aleksandrowka 1:2

64e minuut.
Klungelig pakt Pozo de bal. Pozo speelt de bal door. Jáger met een sublieme pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Georgiev rent richting de bal. Georgiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sapiacains - Aleksandrowka 2:2

69e minuut.
Cueto kopt de bal weg. Klungelig pakt Careca de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baumann. Baumann krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Carbajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Carbajo geeft de bal voor. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jakubowski passt de bal met de wreef. Ali rent richting de bal. Geslin is nu in balbezit. Ali onderschept slim de pass. Ali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 46%, Aleksandrowka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sapiacains - Aleksandrowka 2:2